Sejad Salihović
0

"Pružili smo maksimum, ali nije išlo"

Totalsport
Sejad Salihović
Sejad Salihović
Sejad Salihović, 25-godišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, nije bio nezadovoljan igrom svog Hoffenheima, usprkos domaćeg poraza od Werdera 1-0 u 26. kolu Bundeslige.

Bio je to drugi uzastopni poraz Hoffenheima u prvenstvu, a dvoboj je svojim pogotkom u 80. minuti presudio Claudio Pizzaro.

"Ne smijemo nakon ove utakmice spustiti glave. Igrali smo do krajnjih granica koliko smo mogli, a zbog poraza ne treba nikoga kriviti. Mislim da je naša igra do protivničkog kaznenog prostora dobro funkcionirala, jedino nismo uspjeli zabiti gol", komentirao je Salihović, koji je odigrao cijelu utakmicu.

Werderov trener Thomas Schaaf na neki način je priznao da bi i podjela bodova bila pravedni rezultat.

"Vrlo smo sretni zbog pobjede, pogotovo nakon teške utakmice koju smo imali u četvrtak u Europa ligi (1-1 u gostima kod Valencije u prvoj utakmici osmine finala, op.a.). Igrali smo vrlo disciplinirano, nismo domaćinu dopustili da razbije svoju igru. Dugo je izgledalo da će susret završiti bez golova, a kako je utakmica odmicala, postalo je jasno da će onaj koji zabije prvi gol na kraju i pobijediti", rekao je Schaaf.