Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se kome je ovo još provokativno i interesantno u doba interneta? Nisu ovo 60te sa Marilyn Monroe ili 80te sa Lepom Brenom da cijeli svijet poludi zbog golih leđa ili noge. Gluposti.
ne bi me kran izvadio
Hahaha sportska vijest hahahahahahaha wanda icardi golman svjetskih razmjera
Koliko je ona para ? Da to završimo.
Ne shvatam objavljivanje golisavih fotografija javno niti shvatam one koje to zanima! Ima ruke, noge, sise, straznjicu i ostalo kao i milioni drugih zena. Sta je u ovome posebno, provokativno, zanimljivo, normalno?
Cim se malo prestane pisat o njoj ona zvekne golišavu fotografiju i opet je kao u centru paznje. Mi ljudi smo krivi,ja prvi,zato što ulazimo na ovakve clanke,a onda bih još više okrivio medije. Covjece da mi se cita zuta štampa citao bih svet plus i slicno. Halo ba urednici sport !!!
Hoce para na lagan nacin, kako je vaspitana, hm??
pun racku ovakvih riba, sto je ona bas zanimljiva
Jebara
A kojim se ona sportom bavi pa je u ovoj rubrici?
@as123987 dizanje nogu u vis...obara sopstvene rekorde...
Na ovoj prvoj slici izgleda kao Mare iz Prokosovica
Dobra, trebate svako jutro ovako nesta kaciti