Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I na onom svijetu tamo čut će se moj glas Bordo Bijeli cijeli život ja navij'o sam za vas!
Željovac sam, sjećam se se transparenta na sjeveru 2002 ili 2003 godine - Koševo će pamtiti tvoje ime Ismire-. Mislim da taj transparent treba uvijek da stoji na sjeveru. Rahmet mu duši.
Tragedija jest što je momak umro tako mlad samo mi nije jasno u ime čega nagrada se dodjeljuje u njegovo ime mnogo je sigurno i.mlađih i starijih navijača i prije i poslije njega umrlo.
Istinski je volio svoj klub i bordo boju do kraja. Rahmet ti duši lave mali
E o kome se objavljuju clanci na internetu.. Normalnije bi bilo da objave kad neki cistac grada Sarajeva premine
@PENATEN Ma, hajd to, nego sto su cenzurisali navijace, e to mi je vrh... Stali da se fotkaju na dodjeli nagrade i onda ih cenzurisali 🤣🤣🤣
@PENATEN Ti si glup za medalje, nemas ti pojma papcino o fudbalu, za tebe je samo heklanje odjebaus odavde
PRIKAŽI ODGOVORE (1)