Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da Seadova agencija više nema utjecaja u reprezentaciji s obzirom da više nema Vršajevića i Tinki Vinkija .
Moramo biti zadovoljni , bili smo mnogo bolji nego protiv bugara. Ako cemo realno , nemamo mi bas neke vrhunske igrace , ako izuzmemo Dzeku i Pjanica. Bice tesko napraviti novu ekipu . Mnogo je novih igraca , i trebace mnogo truda i zalaganja . Ali treba dati podrsku Prosineckom .
neka shvati kako ko hoće ali meni Robi liči na Bakira.
4-1-4-1, sa ovim igracima, dobro izgleda. Nama treba "libero" iza srednje linije kao korektor gresaka u sredini. Ujedno, matinela za Pjanica kojemo je ovo najbolja pozicija. Vise ima loptu u nogama, bolje kontrolisemo loptu, a uvijek je u stanju dati dugu prema naprijed. Igraci su rasporedjeni na svoja prirodna mjesta, i tu ih treba uigravati u ovoj formaciji. Jako je dobro kad se unaprijed zna ko koga mijenja i na kom mjestu. Sve izmjene pravovremene i logicne.
samo sehica na go i nema problema
Nije bio ofsajd ni protic senegala
Prosinecki Kelt pravi :)
Ma sve će se vidjeti kad krenu zvanične utakmice , iako ja mislim da ćemo isto ovako igrati .. Ovo je patnja za oči stvarno ... toliko sporo i tromo igramo , da ne kažem bezidejno
Za sve treba rad i vrijeme.Prosinečki daje šansu svim igračima i mislim da će do početka kvalifikacija ovo sve dobro izgledati.Upravo za ovo nam trebaju prijateljske utakmice.
beiha senegal 0 0. shace bit kase sretnemo sfraerima ko shvabe il holandeze
@esubhanalaN išta bolji smo i jači kad igramo protiv švaba ili holandeza ili belgijanaca jer poznajemo njihov stil a Grci su nam metilj.
robi imas kljukusu od mene
Bravo žuti , osjeti se ideja . Kodro dobar ima potencijala ,Bičakkčić nije za reprezentacije , Višća uvjek isto igra godinama nema potencijala za napredak , brz igrac bez zavrsnice i tehnike
Hmm... ako iko daje tempo repki to je onda Višća.
@FLEXM Mujdza i Hasan su dva najbolja desna koje smo ikad imali. Viscica se koprca nesto on ko i pokusava ali uvijek nesta fali, ili brzine, ili centarsut, ili pas.
Ide ovo nabolje, otisla je skoro cijela postava. Ima tu drugi problem. Zukanovic 31, Bicakcic 29, Vranjes 29, Saric 28, Dzeko 32 itd. Taman kad se ovi uigraju za godinu dvije bice vrijeme i njih mijenjati.
Napredujemooo,vidi se napredakkk samo jakooo
Meni je na ovoj utakmici nedostajala zelja za pobjedom, sto je bilo vise izrazeno u mecu protiv Bugarske. Ostalo je bilo manje vise u redu, nisu nam skoro nijednu sansu napravili, a mi smo imali par sansi u prvom i mali period dominacije u drugom poluvremenu.