Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zaboraviti Prcica i Krunica
Nikad oprsotiti izmisljeni offside, nikad !!!
Memišević, Đumić, Šerbečić i Dilaver(koji je po prirodi desni bek) trebaju biti u prvih 11 uz Kolašinca naravno kao lijevog beka. Odličan je i mali Todorović u njemu smo desnog beka dobili za narednih 15ak godina. Šehić Kolašinac Dilaver Memišević Todorović ovako realno treba odbrana izgledat u vezni red pozvati Krunića, Prcića, Brekala(Wolsfburg), Ćorića (Roma) i time bi sve riješili.
Prebaci u trecu Zuti
Ma pomest ćete sve sad u Rusiji...
Umjesto Sunjica neka igra Memisevic i ja sretan. Ne zaboravi zvati Prcica i daj Prevljaku malo vise vremena da igra. Momak je zvijer.
Bravo. Mozemo probati Vranjes-Memisevic kao stoperi.
Poštujem ,al ne treba zaboravit ni da imamo oko 2-3 miliona trenera.
Igramo kao preporodjeni. Hvala Robi
Forza Žuti
sve je6eni hejteri na ovom klixu
Ja voljem gljupe baljije i ja ću da vljadam sa gljupi baljija. Vaš Šćepo kosovac.
na dobrom si ti putu da se još udebeliš
Samo naprijed i sa srecom , bice nesta nadam se..
Ma bzv pricas...Nemas ti sa kim da pravis reprezentaciju !
Jeli opet pijan, kakav Prosinecki i repka, na kraju opet nigdje plasmana i igre na prvenstvu. Pravit cete vi Safeta-SUSKAVCA od zemlje. Fudbal igraju igraci, a BiH nema puno kvalitetnih igraca koji igraju u jakim klubovima. Jedno su zelje, a drugo realnost. Svi Srbi i Hrvati koji vrijede i nakon 25 godina od rata opet sa punim srcem igraju za Srbiju i Hrvatsku.Masite zastavama od Zenice do Sarajeva i Tuzle
Vito je zaslužan za repku ,kakav safet
Duljević bolji od Pjanića, bar u repki. Ovaj samo dođe i šeta po terenu a u Juventusu gine za loptu. Nije u pitanju ni umor, tako je već otkad je Miske otišao iz repke. Svaka njemu čast, igračje svjetske klase ali mogao bi se više potruditi.