Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj jebaji ga,nemože biti gori od Bazdarevica da ga hebes.
@ilidzinjo123 suti, zamisli i njemu se ukaze Jajalo kao Bazdarevicu
nije do trenera nego mi nemozemo realno procijenit nasu reprezentaciju pa imamo nerealna ocekivanja. Jedino Dzeko i Pjanic znaju dobro igrat, ima tu jos 2-3 solidna igraca sve ostalo je jad i bijeda. Pa mi slavimo igrace iz tamo neke turske i svicarske lige, budimo malo realni. Trenutno nismo ni medju 30 najboljih po individualnoj kvaliteti. Steta ova zadnja generacija s misimovicem, salihovicem, ibisevic, dzeko, spahic- dugo necemo vise imat takvu generaciju :(
@chapito nije istina mi imamo sasvim dobre igrace koji su vecinom prvotimci u jakim ligama..i do igraca sigurno nije..
seljacino jedna trener ti je 50 % ekipe ako nisi znao zato poklopi se i ajde muzlaj krave majmune
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Robi, my man... samo tako lafčino. Ostavićeš ti traga ovdje i bićemo ti dugo zahvalni.
Ma j... vas Prosinecki..najgori trener..ustvari ima jedan gori Sinisa Mihajlovic..gore cemo proci sa Prosineckim nego sa Mesom..upropastice i ovaj ciklus..katastrofa..koji amateri i ljudi koji se ne razumeju u fudbal biraju selektora..
Sta mislis da ti preuzmes?!!!
aj seljacino cuti sta ti znas o lopti
Pjanić će biti motor ali onaj SDI
Joj kad kiksa prvu, hebacete mu sve redom
tooo zutiii.. skontaces koja smo mi govna al smo i ljudi
Roberte odlazi!
Jeli moglo ovo malo kraće.... Zato i jest Twitter popularan
jebaji ga robi, uskoro ćeš shvatiti da ne možeš pitu praviti od govana. nemaju bošnje igrače. smiješni su. tjerat će te bošnje u hrvatsku
a yebayi ga..kad ne moze od sokaca i vlaha...moze makar od bosnja...kako mu je tako mu je!
Deni Milošević =============>>> Novi Miske (br.10)
upali motor vise
Nadam se da se nece odnositi prema poslu kao sto se odnosi prema sebi. Pretilan, neobrijan, neuredan, gore obucen od Susica. Jednom rijecju: zapusten i neprofesionalan. Kao da nikada nije vidio jednoga iole ozbiljnog fudbalskog menadzera.
Hajde sad i za ovog čovjeka reci da je mehaničar spomenuta riječ "motor" đe onaj mungos hebem li ga u tasu. Džeko Pjanke Reprezentacija BIH AFERIM.
Može li mi neko objasniti definiciju "naših manekena"? Non stop vidim da se nešto potencira da du ovi igrači manekeni, razmaženi, ovo ono ili su to samo otrcane floskule?
@PresjenikBakir Ma daj.. Postaje više smor slušati jedno te isto. Da si imao dobrog trenera, imao bi i rezultate. Da igrači mogu sami napraviti rezultat, ne bi se treneri masno plaćali danas.
Dzeko je dzeko al dajte nam i Pjanica