Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta vam Zuti smeta? Ne bi ni Guardiola nista napravio! Pomirite se sa cinjenicom da imamo prosjecnu reprezentaciju i jako lose pojedince!
Drago mi je sto se Kodro ustalio i igra momak srcem, sretno Zmajevi
kodro je igracina
I onda ti nalijepe na racun od struje da platis drzavnu televiziju, a ne mogu prijateljsku utakmicu prenositi. Sigurno los termin, vaznije prikazati tursku seriju. Pu smradovi.!!
Ma kakav Senegal bauk, pa Uzbekistana nisu mogli pobjedit.
Slabi smo brate,slabi.Kako je samo lose izgledao tim sa Bugarskom... Nasi nemaju kondicije,ni brzine da istrce kontru,a kamoli nesto drugo. Izgleda da je reprezentacija u pravoj krizi i mogli bi se podugo nacekati za neko veliko takmicenje. Ali,koliko para toliko i muzike,jbg...
Ja nemam ovaj program Le Havre,hoce li jos neko prenositi?
@warenyca face tv, turski “A Spor”, “Laola1.tv”.
@warenyca odes kod havera i gledajte.....
kako tanak izgleda ovaj sastav u odnosi na prije par godina. bojim se da smo u slobodnom padu, i ne vidim da ce biti bolje.
Na osnovu procitanih komentara, uzimamo 100! Da sam sklon kladjenju sad bih oso uplatit.
ako ne uvede besica i zukanovica pobjedit cemo
Ono protiv Bugara je bilo jako loše. Protiv Senegala bi moglo biti puno gore pošto su puno jača ekipa. Sa Bičakčićem i Šunjićem pozada ovo bi mogao biti debakl.
U nasih trenera i igraca tim uvijek dao sve od sebe a igra katastrofa, jedva trce a kad budu u klubu lete po terenu. De prosirite fond rijeci 20 godina sve izjave iste, napamet znam sta ce ko izjaviti
sta je sa bajicem?
Drago mi je da gura Kodru u prvu postavu. Nek se covjek kali uz Dzeksona...
Ovaj put nije 11 muslimana, teško da će do pobjede
Hrvati i Srbi koji valjaju igraju za Srb i Cro tako da je ovo Bosnjacka repka. Kome se ne svidja neka je ne gleda. Ja je volim
@valerij lobanovski. Ma ko vas yebe, igrajte za koga hocete. Vlaska posla....
Pola igraca Senegala igra u PL,nece bit lako
MEMISEVICA NA MJESTO STOPERA!!!!!