Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako sad ne budemo prvi u toj grupi, fakat ne znam kad cemo
Najbolji smo ovdje :)
Austrija najbolja ekipa u grupi...to ce i da pokazu siguran sam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
In Roberte we trust !
Mi smo uvijek najbolji.ma mi smo cudo ako nas pitate..
Ahahahaha
Znači Roba Sjeverna Irska te kao selektora otresla sa 5:0, sad imaš priliku da vratiš.
brate ovo sto je zuti srocio je mnogo bolje sto smo od proslih selektora culi. vidi se da je to neka analiza a ne ono -- eto bice tesko, igracemo jako 90min, dacemo sve od sebe......"
al je ružan ko lopov
gubimo i od Austrije i od S Irske.
Kakvo je ovo kino natjecanje
Živio Žuti
Tako brate! Kazi, favoriti smo, idemo do pobjede, a ne nesto k'o "vidjet cemo", "nezgodan protivnik" itd. Samo naprijed!
Ovaj ce se covjek dobro oznojiti dok napravi nesto od reprezentacije. Kad mu samo dodju ovi iz saveza i pocnu pametovati koga da zove u ekipu, koga da ne zove :).
Mislim da kod ovoga to ne prolazi.
Tako je Robi. Treba unijeti pobjednickog mentaliteta, a ne da nam se gace tresu od nekih repki slabijih od nas.
Valjda će do početka odigravanja utakmica onaj Husić iz Siminog Hana kod Tuzle napraviti stadion da reprezentacija ima gdje igrati utakmice.
Grupa je odlična. Austrija je prosječna reprezentacija, koja se može i trebala bi se dobiti. Irska fizički jako spremna repka, ali s tehničke strane su na nivou Tajlanda. Tako da, odlična grupa i ovo treba iskoristiti. Ne sumnjam da će to i uraditi Robi, zajedno s igračima.
@ante Alaba, Junuzović i Arnautović. Ima tu još finih igrača, ali je to to u biti.
@Terminatoor1 - Austrija je nadigrala Srbiju oba puta, i najkvalitetnija je ekipa u toj vaosj grupi. Zapamtite.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)