Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZET HAJROVIĆ I VRANČIĆ??? GJDE SU NJIH DVOJICA?
Da hoce Armenija razbit ovu menadzersku sastav
Bod u Armeniji ko Kuca!
Mislim da je Prosinecki ipak pratio ko igra standardno u klubu,poput Kvržića i Lončara koji su dobro odigrali u dresu "Rijeke",ap i u Ligi Evrope... Kako god,selektoru nikada nije lako,jer svi imaju mišljenje o najboljem sastavu... Idemo BiH !!!!
Opet gluposti valja,opet nista od repke.Nikada nećemo naprijed krenuti.Vratite na Papeta.Ovaj Robi sa glupostima .Amar je mangup i on se vise puta šali a Robi je stvarno glup.
Stvarno zelim znati po cemu je Saric bolji od ostalih igraca koji ne dobijaju poziv? Jedan Vrancic igra u najjacoj ligi svijeta a ne moze dobiti poziv. Kazu nije standardan, pa Saric ne moze ni kartu nabaviti kao navijac za premiership kamo li da bude u prvom ili rezervnom timu nekog kluba
Ako budu imali voljni momenat kao protiv italijana, pobijeda neće doći u pitanje. Samo je problem što ga neće imat.
pobjeda*
3 boda, 4 ako uzmemo izać na ulice. Prosječna ekipa.
JA sam uvjek navija za slabije tako da podrzavam radnicku klasu,konobare,vodoinstalatere,elektricara ...
Gojak rezerva, a Hajrović ni rezerva, ipak je bolja druga turska liga ili igraci iz Rijeke "najboljeg" kluba u Hrvatskoj.
'Druga liga Turske nije losa' ... A prva liga Hrvatske je losa, Dinamo koji igra LP je los?
Eeeeee moj Prosinecki...Evo oni vas cekaju.Skinuli su gace i jedva cekaju da im ga vi stavite.Vas interesuje.Eto njih ne interesuju bodovi.