Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Robi majstore!
Trenutna postava po formi igraca: Duljevic Dzeko Visca Besic Pjanic Cimirot Kol. Zuka. Memisevic Vranjes Sehic
Hajde, Pjanić je Pjanić mora da igra, sve i nekako ali u kakvoj je to formi Bešić ?
@NigdjeNaSvijetu Udji na oficijalnu stranicu middlesbrougha pa vidi
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Prestanite raspravljat o Pjanicu, Dzeki i Kolasincu!Njihova mjesta su beton!Dajte ideje za ostalih 8 mjesta , s kim ce Pjanic organizirati posjed lopte, kome ce Dzeko spustat lopte itd.
Nista ti neces promjeniti moj plavac, nego polako se pakuj.. nisi ti nista bolji od tvojih predthodnika.. Ista meta isto odstojanje.. nula bodova. Opet kalkulacije zajebancije i pojeo vuk magarca..
Kakav profesionalac, ima da gazimo sve!
Ne brini nista. Ovi iz saveza ce ti reci kako se igra futbal. Samo se opusti
prosinecki zvani guardiola
Prosinecki je i danas dan legenda u Barseloni.
Policija iz Kraljeva u Srbiji uhapsila je sinoć oko 20 sati S. M. (26), svećenika iz Kruševca, kod kojeg je pronašla 52 grama kanabisa i 55 grama amfetamina. Njemu je određen pritvor, a policija ispituje da li ima veze s prethodnim slučajem trgovine drogom, u kojem je učestvovao Milan Jordović, paroh crkve u naselju Savinac u Požegi, saznaje Blic.
Može li mi neko odgovoriti šta se dešava sa popovima, ili dilaju drogu ili žegaju maloljetnike. hahahahahahahahahahahahahahahhahahahaha
Može posjed lopte,ali to ide 3 nazad, 6 veznih i naprijed samo dzeko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pozdrav Bosno , Samo pobjeda se očekuje .
Na žalost nisi u pravu Robi. Ova današnja prva postava je imala motivaciju da se dokazuje dok se nije dobro prodala, a danas se samo čuvaju de se ne povrede. Zato je velika razlika kada se sastavi tim od igrača iz domaće lige. Vidi se želja, borbenost i motivacija pa je takve utakmice lijepo gledati. Sa ovim zvjezdicama je samo mučenje i nerviranje
To kralju! ⚽💙💛