Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno zdravlja i uspjeha zuti, vrijeme je da poslje fuke u Brazilu odemo i na sljedece EURO napokon.
EDIN DŽEKO
Jel se meni čini,ili fakat Pjanić nema snage za svih 90 minuta.Gotovo uvijek ga je Allegri mijenjao nakon sat igre,a nije uvijek takticka izmjena u pitanju.Ako je tako to mu je veliki minus za takmicenja na najvisem nivou.Nesto poput Isca i Ozila dok je igrao u Realu.Sto uradi za sat uradio je.
Nije mi jasno zašto u svakom tekstu mora da stoji da su Pjanicu zviždali. Pa normalno je da su mu zviždali. Nekad je igrao za Romu, i prešao u najljućeg rivala (u to vrijeme),i to kad im je najviše trebao.
u očima mu je glad. sad, da li za pobjedama ili...
Robija pola nema.
...u kojem je Roma pobijedila Juventusom rezultatom 2:0. WTF!?
Idi bolan zuti malo u Tursku, ipak si ti Bih trener - znam ja da je bolje otici u Italiju ali ipak moras postovati SDA talibane
Dosao zbog Ronalda, Dzeko ni u brijescu nije intersantan vise
Od kud ovaj uvlakac u dupe Spaha tamo ,mislio sam da ga je Dzeko odjebao odavno
Kakav hadzijski posao.Putuješ po Europi,gledaš utakmice, vodiš reprezentaciju na 6 utakmica u godini dana.Ako izgubiš libo te taki,nije tvoja drzava i ne zivis u njoj, zivis u rodnom ZG.
Stara pruca..sta imas gledati dzeku i pjanica to si ti za svoje dupe isao...idi jarane u lijeve lige trazi igrace
Kaze Prosinečki ma Vrancic nije redovan pratim ga (lafo) ovo ono, kod mene igraju samo oni koji su u klubu redovni... Otiso da prati Pjanica ( suspenzija) i Džeku koji svi znamo da je doktor.. Prati malo i druge...
Kako je trener prva utakmica da je došao da gleda igrače.Do sada je sastavljao ekipu preko novina.Otisao da prave plan koga će Edin reci da ga pozove
Šta imaš njih dvojicu pratit matere ti, isto da selektor Argentine prati Mesija. Prati druge igrače koji su manje eksponirani klocu jedan. Ovako džabalesku u Rim pa na večeru s njima dvojicom, Džeko časti. Možda se još za šta ogrebe.
Hajde suti stoko!
@gjuro mozda mu se gledala utakmica.
Kakav god Bio opet se trudi ide i prati igrace svaka cast robi