Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije li Dalić pozvao komplet tim, repku Hrvatske iz 98'-e, "Zlatnu generaciju" da budu prisutni na sutrašnjem finalu? Avion, smještaj i ulaznice su im bili obezbeđeni, Ćiro je otkovao odmah, za Robija ne znam, to je novina ili ne raspolažete informacijama ... U svakom slučaju nisu fer ako ne odu podržati svoje kolege, bez obzira na međusobne nesuglasice, sujetu i ljubomoru ostavite po strani ... Sretno Hrvatska ...
Meni prosinecki izgleda da loče pomalo.
Ja poručujem ustašama da im se najjebem nanare genocidne ustaške sve i, jjebem po spisku smrdljivo lopovsko genocidno. Ajmo Francuska gazi smradove ustaške. Jebbem imm sjeme ustaško genocidno. dabogda poginuli u avionu sutra ili u ponedjelljak.
Ovaj Prosinečki mogao bih i odletjeti s klupe Bosne i Hercegovine.
BIH je prvo lice jednine...debilcino!
@HaljetiHazimi (imyetti) A ko će ju onda voditi? Ja bih baš volio da vidim da je nešto reko Turskoj, bi li mu prvo popušio i onda gutao, il bi odma išao na gutanje? Siguran sam da voliš nosit fez, ko i sve prodane duše.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sretno hrvatima,a ti selektoru se malo vise pozabavi oko svoje reprezentacije koja nigdje nije dospjela
Jedna je utakmica... Jedna zunzara i cao zdravo francuzi !!!
kako je plavook,zut i pametan na mamu.robi,ljubi te celo zablace kod čačka,rodni zavicaj tvoje mame.inace lepo selo na putu cacak-kraljevo,koje je srpskom narodu dalo i jednog vladimira petkovica disa.
A bum užival, kaj ne?
Sretno susjedi!