Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo i on počeo: borićemo se za drugo mjesto. Trebaš dati sve od sebe, a koje će mjesto biti, to ćemo vidjeti. Kao da je Italija nešto specijalno jaka.
"Grčka, Finska i mi borit ćemo se za drugo mjesto. Na stranu činjenicu da mi nemamo ekipu za sami vrh ali veći problem nam je upravo ovaj luzerski i gubitnički mentalitet , važno je da ste vi već Italiju proglasili pobjednikom grupe i poselamili se sa prvim mjestom .
Bogte objavili 47 članaka za dva dana,ko da igramo finale Svjetskog,a ne protiv jebene Finske.Pobjeda protiv Finske i remi s Italijom da janje okreneš.
valjda necemo po ko zna koji put brigirati u prvom poluvremenu, a kasnije zakazati
Ako pobijedimo znači da nismo izgubili.
Prosineckog podrzat u svakoj situaciji. On je morao 'izmisliti" neke igrace. S ovim sto imamo, Zuti dobro radi.
savez ni svjestan nije da je usao u rat sa navijacima Zelje,parole su vec spremne za Torino,nek ih bude sram hebala ih politika i udovoljavanje srpskim ekipama
roberte pusti patetiku cekamo daih pocjepas na terenu druga opcija je fula sretno svi te volimo
Srića prati hrabre.
Ne znam teško će te vi to uspjeti da onakvim zalaganjem... Nadam se da griješim
Ma mi se kao narod zadovoljimo uspjehom vrlo brzo tih 20 minuta je bio uspjeh koji je za naš mentalitet dovoljan
ne pobjeditel ne dolazite nazad
Sretno momci!