Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek ne vjeruje u VHS. Svaka cast!
@Antimarimahunas Bio bi preveliki udar da se sve na jednom promjeni :)
Pa jebote zivot kako to da samo kod nas ovi politicari imaju vremena za zajebancije a drzava u banani ... KAKO KAKO KAKO??
"Na ovaj način novi selektor je još jednom stavio do znanja da se u budućnosti planira više osloniti na domaću ligu i igrače koji su u prošlosti bili zapostavljeni."
To da li ce se osloniti ili nece kako je sam Prosinecki rekao ce zavisiti od kvaliteta. Ako se budu pokazali oslonice se, ako ne budu onda nece.
Hebo Robija, vidi Fadila 'arane 😁😁😁
fodil se slobodno kreće među našom paćeničkom rajom , čovjek bi reko da je kod nas ko švedskoj standard .. bošnji ništa ne fali , ima sve.. čim se među njih može pomješat onaj koji kara a ne vadi i da mu ne skinu skalp sa glave... sve je OK !!
Fodil grozni ružniji je čak i od Prosinečkog !!
robi je gospodin svaka cast
Tako se stedi fadile
To Prole samo kupi i upijaju ko sunđer
I uhljup Novalić stigo!! Ccc
@Don_Vito jelfakat
@sami.samovic.3hahahqhah