Treber Crvene zvezde
0
Prosinečki: Možemo proći Rennes
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=dLWjF58AQw0
Bre sorapske igracine navrnite kod mene,u prestoni Ag,na seansu!Samo mi ne dovodite one crne da mi brukaju rasnu chistochu i prosjek krvni zrnaca! Popicete s izvora moga urinoeliksira,pa ce letite po terenu ko sveti sava,nele i kusta zajedno!A bice i da se prigrize stogod,pa i djenerala raleta crevnij izmetevina!Dragi Robi,samo je sorapska majka mogla tako nesto rodit! Smrt shiptarskim granicnim prelazima!
hajde ba levati sta pametujete pa znate li koliko je srpski fudbal ispred bosanskog?Miljama daleko.Ljudi imaju realne sanse da prodju neka nasa ekipa da je dobila Ventspils 1-0 pricalo bi se 5 dana o tome a kamoli 7-0.To je za nas naucna fantastika.
Proći ćete kao što su prošli i Željo i Sarajevo, znači jedno 0:7 u dvije utakmice...
Hrvatski stručnjak na klupi nogometaša Crvene zvezde??? hhahahaha,čuj \"nogometaša\" Crvene zvezde...kakvih ba nogometaša??
vako su i nasi govorili pa kraj...a zvezda je samo za jedan nivo iznad nas i slijedi im game over svaka cast partizanu bas su glupo ispali iz lš
TREBER CRVENE ZVIJEZDE HAHAHAHAHHAHAAHHAAHAH
kako je Zeljo jucer proso? ide li dalje