Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprosti im dug kad ih toliko volis
Zvezda jeste vuko.ebina!! Gdje su sve ove godine od 90-te, koga su pobijedili u Europi, koliko su puta bili srbijanski prvaci, koje su skupe/kvalitetne igrace proizveli-prodali??? Duznosnici im idu u zatvor!! (svaka cast Partizanu). A Zagreb... ako ista znas...a ocito je da ne znas... grad je za ponos cijeloj ex yu!! Zuti je odlaskom u Zvezdu samo naskodio sebi, em je po malo pao u nasim ocima, em je pao sam za sebe! I jos, Tuzlu mi ne diraj, moj rodni grad, najljepsi grad (istina, sada i nije grad naj-ljudi, ali vratit cemo mi Tuzlu tuzlacima..samo polako).
VOLIŠ TI K U R A C ZVEZDU, DA SI MOGO U NEKI BOLJI KLUB OTIĆI, K U R A C BI TI BIO U ZVEZDI! PREMA TOME NE RISE OKA TI, ZINULO TI D U P E ZA REPA, PA SAD MALO MORGEN ;)!
Ako je za tebe Beograd i Crvena zvezda vukoj*bina sta su onda Zagreb i Tuzla ?
tuži, nego šta, dosta su oni titula i novaca uzeli na račun manjih klubova koji su ih hranili decenijama najboljim fudbalerima u koje su upravo ti mali ulagali, samo iz Sarajeva sjećam se Savića, Repčića, Musemića, Vidakovića...
E moj Zuti, ti otiso tamo misleci cekat ce te kao zvezdinu zvezdu iz 90-tih, cccc!!! Boli danasnju politiku za proslost, ko i svuda, bitka je za novac, a ti otiso u zmijsko gnijezdo iz ljubavi, drzi se covjece Hrvatske i cekaj proboj vani a ne u nekim vuko.ebinama!!! Tuzit bandu ja sta ces!!!