Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je zakaric usao i poceo veleslalom nad austrijskim igracima kontam sta je ovaj lik dosad radio na klupi. definitivno je zasluzio biti u startnoj postavi. što se tiče duljevica on je sigurno buduca nada reprezentacije. za dzeku se nema sta vise reci. legenda. mozda igra s robijem i nije tako sjajna ali ostvarujemo pobjede što je najvažnije.
@SDAsablja ne seri sda budaletino. ti si običan bosanski djikan. sigurno nisi ni gledao utakmicu. ne smaraj ljude svojim debilnim komentarima.
@SDAsablja Kao trebao si nešto pametno reći a ispao jako glup. Šuti i poklopi se.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hajrovica ne zaboraviti. S njim je tim ofanzivno dosta opasniji, ubojitiji za trecinu. I koristiti svaku priliku te Prevljaka uklapati, dok je Dzeko jos tu... Generalno, mislim da Bosna i Hercegovina ima znatno raskosniju fudbalsku bazu nego sto to po Klix-ovim komentarima izgleda. Mladi reprezentativci, pa onaj kosevski duo sto srusi Zrinjski, itd., itd. Dajte, mojim vas, ko je blizu FS BiH, nek trkne i kaze im za Hajrovica...
Fakat si u pravu. Hajrović nipošto zaboraviti! Volio bih vidjeti Džeku u tandemu sa Prevljakom ili možda sa čak i Bajićem.
e ako je ovo odlično, onda se pitam, kako je kad loše odigramo? Realno vrlo loše, nepovezano, bezidejno. Nek nam je Bog na pomoći...
Igramo cesto pogresno, ali se zaista borimo. Dok pobjedjujemo, dobro je.
Zašto niko ne spominje navijanje, fer i korektno, bravo Bosno i Hercegovino!! ČESTITKE NAVIJAČIMA!
Još kad se vrate Kolašinac, Bičakćić, Vranješ, pa i Hajrović, Hodžić, i Begovića na gol, Šehić nema kvalitet za velike utakmice, dobar je golman, ali Begović je nivo iznad.
Poslozio je ovo Robi,i redove i organizaciju i cvrstinu,zna se ko sta radi
Ne izgleda mi bas sve tako dobro slozeno, ali, hajde. Dok pobjedjujemo sve je dobro.
Pojasnicu, ako treba, moj pitac. U obje zadnje utakmice S imamo puno problema kod izosenja lopte. Gubimo je lako, cesto na 20-30m. Srednji red pogresno stoji u defanzivnom bloku, igraci ne drze pozicije i trose se bespotrebno. Borbenoscu ispravljaju greske sto je pohvalno. To prolazi protiv ovakvih, "po mjeri", protivnika. Protiv boljih cemo biti kaznjeni, pa cemo se ptati zasto i kako?
austrija jaka kao tim iz O.Š Blažuj
@Dollar tim iz O.Š Blažuj uzme jednu njemacku a i svedska i rusija nisu za bacit
@katonioo ne nažalost to je naša zbilja,siva i sumorna ali..
Čestitam na pobjedi Selektoru i Zmajevima. Svaka čast, samo naprijed. Samo nebo je granica..............
Cestitke momcima i Prosineckom. Odlicno su odigrali, hrabro i borbeno svi bez izuzetaka. Sad jos da dobijemo Irce na Grbavici i skoro smo u A ligi, a bogami i blizu EP-a.
Moj Prosinecki na sve se ličilo ali ba ugi nikako, tre a reci kako jeste a ne lagati
treba prvo nauciti pisati, pa onda pokusati ostaviti komentar
ti trebati nesto zamijeniti tvoje telefone nije dobra :-)
I ova vrhunska izvedba je zlouporabljena ,silovana od strane SDA humanoidnog otpada. Zalud se kupaju u Chanel i Dior i Tom Ford parfemu, vonj genetski prenesen s okota na okot dominira,smrad gori od raspadnutog leša na vrućini,gori od ekstrata deponije,izaziva mučninu,slabost čak i preko slike naslućuje se ta memljiva ,ljepljiva tvar , nezdravost gena koji prosljeđuju svakim novim razmnožavanjem... fuj
Jel to citat iz Mein Kampf-a
@Herodot isti khurac
dragi nas robi,pozdravlja te rodbina iz zablaca kod cacka,rodnog mesta tvoje mame.kazu mestani da si slika i prilika tvoga deda milisava.nase selo je dalo jednog velikog srpskg velikana.vladisava petkovica disa a i ti si velikan,ali samo si 50% nas.najnovija istrazivanja kazu da sinovi vise vuku gene na majku a kcerke na oca.zelimo ti puno uspeha a bosni neuspeha.tvoja rodbina zeli da pocnes da igras atraktivan fudbal i gubis a ne da dobijas srecom i slucajem utakmice.
jer kad dobijas srecom i slucajem utakmice,prodjes ko hrvatska u spaniji.pitanje samo dal pre ili kasnije.ali to samo zbog bosne jer ne mozemo da simpatisemo tu tvorevinu pa makar bio i fudbal u pitanju.tebi sve najbolje,bosni sve najgore.kos jednom puno pozdrava od rodbine iz zablaca i znaj da se celo zablece a bogami i slatina,baluga,vapa,samaile ponose sa tobom.
dragi nas, drago nam je da si se javio i aj mrs u 3 piccke materne
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Fudbal je bauštela
Ovako se igra i da hoće uvijek ovako igrati. Loše al borbeno i na kraju pobjeda. :D