Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CJELA BOSNA CE BITI UT HRVATSKU KAD BUDU GUZILI SRBE NA MAXIMIRU A I NA MARAKANI NAPRIJED KOCKICE
oki beskicmenjace - \"Bosna\" i \"Srbija\" mozes napisati i bez ti tacki...
Smrdija ko Nokia :D
\"Robert Prosinečki, trener NOGOMETAŠA Crvene Zvezde...\" Hahahahahahahha :)))))))
@aps U pravu si. Ne svadja te se oko toga. Nas mrzite najvise. Hrvate malo manje. Vazno je samo da su vam glavne karakteristike, mrznja, pakost, zavist, itd. Vazno je da vam vrijeme prolazi u sirenju te mrznje na ovom i ostalim portalima. I vazno je da ste neumorni u tome.
Croatia 12 points, Smrdistan 0 points
E ovako će da bude u tim utakmicama!! http://www.youtube.com/watch?v=pKMc6aPrXa8
@aps: vidis da postoji konsensus da najvise mrzimo Srbe, uopste se ne svadjamo oko toga...
POLA BOSNE ce da navija za RS .. 26% za HRVATSKU a 24 % nesto za Hrvatsku [zato sto vise mrze SR.BE] a vecina da obe zemlje ispadnu .. to je REALNOST
Jadni multietnicari, svadjaju se koga vise mrze. Izgleda najvise svoje sugradjane Hrvate iz Herceg Bosne i Srbe iz Republike Srpske, pa ostale Srbe i Hrvate. Neki imaju prijatelje Hrvate i ljetuju u Hrvatskoj pa mrze samo Srbe. Hrvate samo malo mrzuckaju. Srbe ipak najvise. I tako im prolaze dani.
Zasto ali zasto na svaku ovakvu i slicnu temu se pojavljuju ovakvi zajedljivi i uvredljivi komentari sa bilo cije strane na portalu S-x? Tko ste vi ljudi ciji je zadatak svakodnevno trovati nas ostale nacionalizmom i sovinizmom...uvijek je tu neki cro, pa neki zeleni zub, pa tambura pa neki realista sa srpske strane i sl...sad tu vidim i nastaju kao neki klanovi...skutori i srbi protiv bosnjaka i hrvata iz hrvatske...vi ili ste n.e.d.o.j.e.b.a.n.i. mulci ili stvarno ste primitivni fasisti kojim nema vise pomoci...apeliram na administratore ovog portala da im se nekako zabrani pristup...nadalje vezano za okrsaj hrv i srb...svi su se nesto uzdigli i napalili...a bit ce kao i sto uvijek bude na takvim tekmama...brdo policije...vjerojatn bez gostujucih navijaca i bez pobjednika...to su ipak kvalifikacije...te je utakmice najvaznije ne izgubit!!!
srbija ko nokija, sve manja i manja hhahahaa
Onaj osjecaj kada si Hrvat, a djevojka ti Srpkinja i zajedno gledate tekmu Hrvatska - Srbija.
naprijed wales
@xardas Hrvati su mi najbolji jarani jadnice jedan - s\'njima cu u Zadru licno da gledam utakmicu i navijam od sveg glasa...To sto navijam za Hrvatsku je zbog njih a ni Srbiju ne mrzim...a ovu skudru koja se javlja gore i provocira ne smatram ni ljudskim bicem kamoli Hrvatom - to je sramota za drzavu isto ko sto si ti sramota za Srbiju ...nek gleda on u nekom krsu i navija za koga hoce (kao i ti - to vam niko ne moze braniti)....
Ma teska grupa pravo--cijen ator.ba
ma vnago hercegovacka, kad ti ja kazem