Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Roberte i nek dušmani pocrkaju
jesu dusmani oni koji imaju drugacije misljenje, da je neko dr. trebao biti selektor ili na sta tacno mislis. Jel bi ti zabranio da neko ima drugacije misljenje? I ja kazem nek crknu dusmani ove zemlje ma koje rase, nacije i vjere bili.
Sretno i bericetno Zuti !!!
Nisam siguran da je pametna odluka.Robi jeste odlican trener ali ipak mislim da je selektor trebao biti neki domaci trener a ne stranac.
Bok dečki, ja sam Prosinečki! :)
jeli ovo Zuti admin sa bolchat'a?
sad fino ostaviti iza sebe sva ova sranja tokom izbora selektora, svi zajedno naprijed. cilj je EP 2020 - samo zajedno
Ako Sehica ne stavi na go, ja ne pratim vise repku
Legendo Majstore Ljudino sve si pokazi svima da si zalsuzio poziv sretno i sve najbbolje ti zelim 💪🏻
čovijek bez autoriteta, ugleda, rezultata i karizme. da smobtrazili nismo mogle gore. mogu misliti šta igrači misle....jad i bijeda.
mojj #covijek#,tebi I slicnima treba zabraniti komentare,malo se edukovati,pa pisi...sta ti znas ko je zuti,jos manje znas sta je autoritet ili ti karizma...pokri se dekom po glavi,prespavaj danasnje predstavljanje,samo hejt kod bosnje prolazi,eh takvi smo mi...
Dobro si napisao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sretno prosinecki
Jestel iskljucili aparate vi sto vam je AMAR OSIM nabio komplekse?
@admir123r45234f2 Isključio sam bojler i peglu.
Nije se usrecio.Ima da pobegne posle nekoliko meseci.
Sretno Robi
Sve izgubili dabogda