Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima jos bodova u igri. Pape the Great
@Liskoni nemoj mi šuškavca spominjati na njega ste najviše srali
@Liskoni italija ubi grke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mrs
Pukki imas pivu od mene!
@desire10 daj ba ne napadajte čovjeka šta očekujete od reprezentacije koja je prosječna italija će nas pobucati gore no ukrajina srbiju
Volim ove negative komentare , kako ce nas Italija razit i tak dalje . jer vecinom se Zmajevi tad probude i pokazu suprotno . Prije utakmice sa Finskom 90%komentara je bilo da ce mo Fince razbit a suprotno Finci nas oderali
@Hajno u pravu si 100%
Haj robi pošalji manekene više na tribine a pusti nek igraju djeca koja vole ovu repku. Mani se manekena i fudbalera koji neznaju ni pas poslat ka svom igraču, stavi ljude koji igraju u svojim klubovima pa makar to bili i iz premijer lige, dosta više igrača koji griuju klupu u svojim klubovima, da valjaju igrali bi u svojim klubovima.
Dok Prosinecki skonta da mu Bicakcic ne moze igrat bocnog igraca jer je prespor,da Civic nije ni za poziva,da Saric samo zna da trci ko biba bez glave,da Duljevic misli da je najbolji a ustvari ni loptu ne moze primit kako treba. Da je covjek podnio bi ostavku sam nakon ovog. Jedino Cimirot se trudio ostali taraba.
Sramota je da se ovim kvazi profesionalcima pruza prilika da uopste izjave daju i truju narod laznim obecanjima kako ce u narednoj utakmici ostaviti srce na terenu i da nista nije izgubljeno.
igra tipa ko poveze dva pasa piyda
Ako ne primimo 3 komada bice dobro
Sa italijom ce biti zesce , izgubice 4:0 m mozda i petarda padne
Mentalitet moramo mijenjati,sa ovim ni za vodonoše nismo
ima da žabari prođu kroz nas ko Ukrajina kroz Srbiju
Aloo bi komentatori koji ne volite svoju zemlju i kada gubi drkadzije napišite se i mrššššššš
Nece zadugo se naci kormilar u idbrani kao Spahic, svi znaju opasnosti od Dzeke i ljudi kad njega zatvore, nema realizatora a na golu Šehić koji poslije tekme zove majku da kaže da će kasniti kuci (da ne bude zabune, sjedio sam njegovom majkom i gledo utakmicu). Jedna riječ opisuje sve: CIRKUS
Kako ono mi kažemo Robi radi na igri da mi držimo loptu u nogama.Daj Robi i tebe mi je vise pun ku....Od tvojih intervija pa do igre.Kada pričaš imam osjećaj da kakis a o tvojoj taktici samo kod nas u Bosni prolazi. Ti i cijeli savez napolje!!!!
Nemoj Robi matere ti, pogubijo si konce, i ovo što smo mi odigrali nema veze ni sa čim a kamoli sa nogometom. Ako misliš nešto postići sa ovom rep. Kandžiju u ruke i udri oni drugačije ne umiju.
Ne postoji trener u kojem čuči talenat da od govana pitu napravi! Finska nam očitala lekciju i na kraju kvalifikacija će biti opet ista priča: Šta bi bilo, da je bilo ali kako to kaze stara poslovica: poslije jebanja, bema kajanja. Smjene su neophodne u igračkom kadru i rigorozno kažnjavanje manekena, koji danas samo uz intoniranje himne pokazase pripadnost repki! Sve ostalo bruka...
Ali ali ali..... BiH koze bez Pjanicaaaa! Eto kako izgledamo bez Pjanica, strucnjaci.