Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bicu sretan ako pobjedimo , ako izgubimo necu biti sretan , a ako bude nerjeseno bicu malo sretan a malo nesretan.Mislim da ce se svi potruditi da budem sretan ,a ne nesretan , jer bolje je kad si sretan nego nesretan . Evo vec sam pomalo sretan jer mislim da cemo dobiti utakmicu, akad pomislim da bi mogli izgubiti onda se ne osjecam da sam sretan.Kad smo dobili S Irsku bio sam sretan , a da smo i tu izgubili bio bih nesretan .
IMALI SMO SRECE PROTIV SJ IRSKE , IGRE NEMAMO , POD HITNO TREBA 2-3 NOVA IGRACA
Malo vise poniznosti, sto bi rekao Dalic, ne bi bilo na odmet. Kad god smo ovako govorili da cemo pobjediti, nismo dobro prosli. Pa onda kad izgubimo govorimo, kako smo previse bili samouvjereni, potcjenili protivnika, itd. A uvijek ponovo isto radimo svaki sljedeci put.
Malo vise poniznosti, sto bi rekao Dalic, ne bi bilo na odmet. Kad god smo ovako govorili da cemo pobjediti, nismo dobro prosli. Pa onda kad izgubimo govorimo, kako smo previse bili samouvjereni, potcjenili protivnika, itd. A uvijek ponovo isto radimo svaki sljedeci put.
Hoce li glupko Besic FEMILIJU opet provati.. Koji retard braco draga..
ja kako neg poderat austriju
Kad sutra Besic stane pred Dragovica:'Jesi l' ti onaj?' ;) A ovaj Arnautovic je druga kajda, realan momak, nemojte njega...
Sretno Zmajevi.
Nema atmosfere nema te zelje sve je nekako blijedo nek nam je bog u pomoci sretno draga moja domovino !!!!!!!!!!
Dovoljno je da Šehić na golu ima volje i želje. To je pokazao protiv Irske kako se brani.
Svako dobro nasoj lijepoj Bosni i Hercegovini a dusmani nek crknu... Nadam se dva razlike za nas ... Pjanic ,Dzeko .. i to je to.
ajde Žuti ...NE SAM SAFETE..ajmo svi u napad..
Imam osjecaj da atmosfera u Zenici nije kao prije-Dzeko...pa moj Edine sve cemo u Sarajevo prebaciti jer tamo je sve top pogotovo kafane. Zenica je uvijek bila tu za vas i mislim da ovakve izjave su stvarno jadne ... Sretno BiH svi smo uz vas !!!
Edin nije ni spomenuo Sa, nije ništa rekao što nije istina,
A da upravu si ,mislio je na Siroki ili Banja Luku ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Austrija ima na svim pozicijama odlične igrače, osim na jednoj. A to je desni bočni odbrambeni igrač (krpe tu poziciju) - a znamo da je na toj strani Višća. Tu ja vidim veliku šansu za prodore.
Iako je Višći jača desna strana u napadu, ili on ili Džeko da prodire po toj lijevoj strani.
al onda ispadne da Visca igra na lijevoj strani ako je njihov desni bek los? Visca ce igrat protiv Alabe osim ako Alaba bude igrao sredinu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo hrabro i ponosno sa tim grbom na srcu. Rezultat nece izostajati.
Liga nacija manje-više.. Prosinečki razrađuje stil igre do kvalifikacija, forsira posjed a za sad mu ne ide. Bit će to dobro do godine i onda juriš na prvu poziciju !