Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da ni ovaj Vukcevic nikad nije cuo sam za sebe, a kamoli neko drugi.
Iz uprave sarajeva foliraju navijace,prvo se prosle godine rekli da ce dovesti Misimovica,sad Vukcevica,ko ce biti treci u njihovim izmisljotinama
iz uprave selje takodje foliraju navijace... pretprosle godine im obecali kajkuta prosle godine stokica ove godine jankovica iz veleza ko je sljedeci u njihovim izmisljotinama ?? govedarica ?? AAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHA j.EBI maggio i ne vadi...
Osim toga Sarajevo reba da se skoncenrise kao Rijeka da drzi ekipu na okupu evenualno 1 i dva odlaska i pojacat se sa dva ili tri jaka igraca ovih prvih sezona. ni Dinamo nije odma isao u Ligu prvaka . Rekao sam ko se prvi plasira u bilo koje grupe bice dominatan klub u BiH ne zbiog novca tamo vec zato sto ce doc na mapu transfera gdje ce moci prodavati igrace za vece svote.
Pa imali ste takvih igrača pa ste jedva osvojili titulu. A naša djeca će da stasaju vrlo brzo pa ćemo kao PSV da poharamo sve.
Jedna godina ugovora je neozbiljno , pa nisi doso na odmor ovdje . Normalno da Sarajevo nije htjelo , ne bi niko to prihvatio.
pa dosta je godina ionako bi ga sami otjerali
...nece niko u nasu ligu,ne bi ni ja,svi bjeze odavde.to je jasno ko dan.
I kad gube i kad tuku sjever uvjek pravi buku...
...i sranja