{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promocija knjige "Nogomet: Integralni kondicijski trening"

F
FENA
2.1.2009. u 12:07
0
7
Promocija knjige "Nogomet: Integralni kondicijski trening"
0
Promocija knjige "Nogomet: Integralni kondicijski trening"
Promocija knjige "Nogomet: Integralni kondicijski trening" autora doc. dr. Gorana Markovića i doc. dr. Asima Bradića, koja na sveobuhvatan, praktičan i jednostavan način govori o svim područjima kondicijskih priprema relevantnih za nogomet, bit će održana u ponedjeljak, 5. januara u 13 sati u hotelu Park Vogošća.
Koautorstvo univerzitetskih profesora iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine rezultiralo je prvom knjigom kod nas koja na jednom mjestu donosi sve relevantne podatke, praktično i teoretsko znanje i konkretne vježbe o kondicijskim pripremama nogometaša. Knjiga je nastala kao odgovor autora na nedostatak stručne literature o treningu nogometaša koja bi na sveobuhvatan, ilustrativan, praktičan i jednostavan način prezentirala sve ono što čini sistem kondicijske pripreme u nogometu.

Knjigu prati snimljeni materijal na DVD-u koji obuhvaća više od 250 bazičnih i specifičnih kondicijskih vježbi, klasificiranih prema strukturi kondicijskog treninga u nogometu.

Na promociji će govoriti prof. dr. Izet Rađo, prof. dr. Munir Talović, ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Emir Hadžihafizbegović, Miroslav Ćiro Blažević i autori.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: