Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do pobjede braco Kosovari...Prica se po carsiji Vucic i Nikolic odigrali ciste dvojke na nezavisnu drzavu Kosovo
kosovo republjik
KkK
L
po hitnom postupki dobili dozvoli, pa Bosni da je trebo neki igrac menjat drzavljanstvo nebi ga dobio bez jedno dve godine cekanja,,, govna FIFAva :D
Ja sta ovi sa sportkluba komentarisu , ovaj govori Turska odvratna reprezentacija sto zadrzavaju a Talijani izmislili to , uzas . Jebe mi se za Tursku al tako komentarisat uzas
Kosovo Republjik!
Azem Vlasi predsjednik!!
MI SMO OSMANSKA BRACA --NEKAZE SE DZABA ---ZA SVAKOG BOŠNJAKA I PONOSNOG ALBANCA-----DVIJE NACIJE JEDNA ILIRIJA IMAMO DVIJE VAZNE DRZAVE U HISTORIJI KOJE NAS SPAJAJU ILIRIJA I OSMANLIJE.......NAPRIJED KOSOVO BOSNA I HERCEGOVINA I KRAJINA I SANDZAK JEUZ TEBE ....POZDRAV BRACI BOŠNJACIMA GORANCIMA NA KOSOVU..
@HerrcegBosnaPonosna viditi naziva pravi za bosnu, ..hahaha
Uu, ovo bas jaka grupa. Hrvatska-Turska-Ukrajina-Island; reprezentacije koje su nastupale barem na jednom od prethodna dva velika takmicenja (SP-EP).. A Finska i Kosovo mogu nekome otkinuti bodove. Bit ce zanimljivo pratiti ove kvalifikacije.
Mozda je i siptarski narko kartel zasluzio da ima svoj tim na nekim sportskim takmicenjima. Najbolje mjesto za to je u velikoj FIFA Cosa Nostra familiji. A uvijek postoji nada da ce NATO, CIA, MMF, FIFA, UEFA, EU, Medjunarodni olimpijski komitet, Ujedinjene nacije, Svjetska banka, Svjetska trgovinska organizacija i ostale besmislene, stetne i zlocinacke organizacije jednog dana biti samo ruzna proslost.
SP - opet ti pametuješ - "nije na nekim" spotskim takmičenjima - već na svim! Osim toga, osvojili su i prvu, pa zlatnu medalju u Riju! Pretenzije Srbije da Bosnu, Crnu Goru, Kosovo, drže u svom toru su prošlost koja se može pokušati povratiti samo ratom. To bi u konačnici bio samo BG pašaluk!
1. Baskija 2. Krim 3. Sjeverni Kipar 4. Republika Srpska 5. Kurdistan 6. Venecija (Republika Veneto)
@frtifrtisen Prvo zašto psovke i vrijeđanja? Jesi li uopšte shvatio poentu komentara? Čini se da nisi i ja ti tu ne mogu pomoći. Tvoj odgovor toliko govori o tvojoj inteligenciji i odgoju da ni sam sebi više ne možeš pomoći. Moj savjet ti je da se odvikavaš od KLIX-a jer kao i nekima na ovom portalu služi ti samo za liječenje frustracija i možda lošeg djetinjstva,ali ni za to ti ja nisam kriv. Zato ako nemaš šta pametnije i argumentirano da kažeš zaobiđi života ti moje komentare.
Imam povoljne aparate.......
Jos jedni zuto plavi buahahahaha. Obiljezili poturke hahahahaha
Adis Nurkovic nista ? Steta, bas sam mislio trpati na golove.
Sretno braco! Lijepo je vidjeti drzavu Kosovo kako igra kvalifikacije