Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji cirkus od saveza
Gle samo faca... ko da gledam parlament
Oni primaju debele plate a nisu sposobni potrcati, o fudbalu znaju ko i moja stara ako ne i manje.
malo se jelo, malo se pilo...
moRe se jeblo se
Na tudji racun naravno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A Brko na aparatima! Heheheheheh
Po zakonu o javnim nabavkama, treba imati 3 ponude... hahahahha
Zaboravio Amar Osim izvaditi novi rodni list, bio ovaj stariji od 6 mjeseci :)... a drugog trenera sta`? Nemaaa....
Ako je amidži bio problem Tino . ..Onda će još veći problem biti Amaru babo, a Mehi njegov sin!
zar nije sukob interesa Ivica Osim i Amar osim
HOČEMO ESU RADELJAŠA USAVEZ ČOJK IMA PARE JARANI MOJI
ma sta ce nam kad je isto i bez njega.Dok je vas bande u savezu nema veze ko ce biti moze i kolac biti selektor.
a Vinko Marinović ili Dragan Jović ?
Pis propalo naravo da nece doci trener koj ima visoke ciljeve politik, krvar mladi prespetivim igracima da igraju za Repreztaciju.Da se ja pitam jabi Marijanovica postavijo za Selektora, covije ozbiljo radi svo poso a u 21 moze Amar Osim.
Nije to vise to !!! Sve je to nekako tanko i kilavo postalo. Euforija nestala. Igraci se vise ne trude. Pali smo qurcu za usi.
"Bilo je još kontakata, ali su oni uglavnom odbili našu ponudu." Koji su ti koji nisu uglavnom odbili ponudu? Ti nas zanimaju. Evo par predloga, bez obzira da li ih mozemo priustiti ili ne, ili da li su slobodni ili nisu. Bilic, Prosinecki, Kek, Advocaat, Katanec, Kovac, Rajevac.
A đe su ti Murinjo ,Klinsmann i Guardiola? Šta fali njima?
@el camionero Ne fali im nista. Jako dobar izbor, samo ne vjerujem da bi Mourinho i Guardiola radili kao selektori bilo kojeg nacionalnog tima, a i trazili bi vjerovatno 10-tak miliona eura po sezoni. Za Klinsmanna ne vjerujem da je dobar izbor. Od ovih gore navedenih, Advocaat, Bilic i Prosinecki bi vjerovatno pristali na placu od 500000 -1000000 eura godisnje, a ostali vjerovatno za manje.
Daje se vremena da Kodro sam odustane i da Amav može preuzet funkciju
Ako hocemo da imamo dobrog selektora, trebamo ga i dobro platiti. Plata od 15000 eura je mjesecno je mizerna za trenerske standarde i nije ni cudo sto iole ozbiljniji kandidati to odbijaju.
Sta je toliko problem? Neka se prijave kandidati koji su zainteresirani i neka predoce svoj plan i program. Neka onda komisija izabere napodobniju opciju. Cuj oni ce predloziti a ostali ce usvojiti. Na osnovu cega? Joj cirkusa.
Bosna nema selektora vec mjesec dana..nesposobnjakovici stedite na selektorovj plati da bi vama vise ostalo!NSFBIH MAFIJA !