Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Plavo je srce u meni\". Sve za najbolji i najveći klub u BiH. Svi na utakmice protiv Slavije i protiv Olimpica, Bez nacionalizma, bez baklji, bez belaja, sve za našeg Želju.
samo tako nastavite !!
Hvala ti Željo, ljubavi jedina. Sve za našeg Želju do kraja !
seljacina nosata zacrvenjela ,do juce marke nije imo a sad se gizdi s nekim meckama ,to je to kad se ush i fukara domognu hljeba ...ima li sta da niste kopirali od sarajeva
Ja nigdje na ovim slikama nisam vidio poklone osim ove krpe od zastave i uokvirene slike iz Avaza...., jadno i čemerno kao i sam klub....., kopirajte nas do kraja, a ne samo kroz nekakve inprovizacije.....
plavo vnogo!
A OVI DALTONISTI IZ SREBRENIKA SU KO PAMETNI ????
Ima, glu.pi pitar iz Foče, koji ne konta alegoriju. ;-)
SRCE ????????????? DALTONISTA ILI MANIJAK , TRECE NEMA .
Ne, nego si ti saznao za pobjedu iz mog komentara b.a.l.i.j.o :-*
Plavo je srce u meni je Željina pjesma, snimljena mnogo, mnogo prije nekakvih slogančića u nekakvih klupčića.
Cuj plavo je srce... Eh sta neces cuti..
@Nadimak* ima vec pola sata kako je izasao clanak, majmune
Najbolja promocija kluba je kad te ne masakrira Maribor i kad ti ne navlace sudije na tvoju stranu u svakom drugom mecu u domacoj ligi.A sto se tice projekta respekt.
prestanite kopirati sve iz fk sarajevo. zna se ko spominje srce u svom sloganu. BITI SRCEM VEZAN U TOME LEŽI SNAGA! MAJKU VAM USKOPRUGAŠKU SVE BI DA KOPIRATE.
Slobodno stavite da je Igokea pobjedila i u petom kolu ABA, nemojte se ustrucavati.
jadna djeca