Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znas ! Volim Željeznicar ! Plava nacijo ovo je super :) pozz
Jak taj Željo, evo Split ih tuče na poluvremenu 3:0. Zašto ne igra Radoslav Vukasović, najbolji igrač?
Kad nestane prnja iz fan-shupe sve ostalo mozete naci na smetljistu iste a cak i bolje kvalitete
Volim ŽELJA!
Prnje iz Fan Shupe
za one kojima je kladionica hobi al samo hobi http://bet-tips.cogia.net
Skinut koef. 33. Javite mi se na mail i poslat ću vam sljedeću besplatnu informaciju koju dobijem iz Meksika. Radi se o prelazu s većim koeficijentom ili konačnom ishodu utakmice. Ovisi što mi jave. Ništa ne gubite, možete samo dobiti...Mail: [email protected] Ovaj par s kvotom 33 nisam s nikome poslao. Postavljen je kao dokaz da imam provjerene informacije iz Meksika koje mi javljaju dva frenda potpuno besplatno. Drugi vas lažu da plaćaju parove i po 500 eura ali to je čista prevara. Ja ih dobivam svaki tjedan/vikend potpuno besplatno. Neću vam ih prodavati, prvo ću vam se dokazati. MEKSIKANAC.BLOGER.HR
@balo Kako seka !? :)
Zasto me mucis, sto me ne volis sto mi ga ne slozis, aaaaaaaaa sto mi ga ne slozis, ti uzivas dok ja placem placem i BOLUjem aaaaaaaaa placem i BOLUjem.... Realno, jedini sma lik koji 24 sata provodi za racunarom i komentarise sve clanke, ne izlazim iz kuce i ne moze me niko ukrastttttt, ja sam pametno dijete!!!
DAJTE NAM KI-TU, KI-TU STRUMFOVSKU, ONI JE.BU NAJBOLJE PITAJTE PITARE!!! STA CE NAMA ONLINE KUPOVINA MI SAD ZIVIMO U SARAJEVU, ZBOGOM FGR-FOCA,GORAZDE,ROGATICA!!! HVALA NASEM PSIHOLOGU STO NAM JE POMOGAO, JEDN JE DRAGAN DABIC!!
Al mi smo zato 420. u evropi i zovu nas na neke izmisljene seminare, i Dino ce donijet milione u klub od seika..
Idemo prvi, dajemo vise.. :)
Radnosna vijest za simpatizere DJL Izdajnik iz Tarčina i okoline.....