Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli ste napraviti predizborni bum pa najaviti da dva Bošnjaka i dva Srbina potpisuju za NK Široki Brijeg.
U večini slučajeva pankreas dijabetičara je savršeno sposoban proizvoditi inzulin potreban za metabolizam šećera u tijelu, ustvari čak ga ima duplo. Razlog zašto nastaje dijabetis u prisustvu dovoljno prirodnog inzulina je višak krvne masnoće (lipotoksemija). Znači sve što je potrebno da trajno izlječite dijabetis je da se otarasite jedenja viška masnoće. Dijabetičari pate i od sljepila, hipertenzije, glaukome bolesti srca, jer im to isto uzrokuje višak jebene masnoće.
Od seoskog ljudi napravili evropski klub
Ako vam se igra Fantasy na FIFA sajtu idite na https://fantasy.fifa.com/en/home odaberite opciju "MY TEAM" potom "AUTOCOMPLETE" imate neogranicen broj transfera kasnije potom na dnu izberite zemlju za koju navijate, nakon toga registrirajte svoj "account" kada vam account bude aktiviran izaberite, opciju "LEAGUES" i pridruzite se nekoj ligi ako vam treba kod, mozete na ovaj " YEVHISNZ " nagrada za najboljeg je KIA