Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.youtube.com/watch?v=y3Ixg-BsMS8
klixovci sestre vam jebem,sto brisete kom
STO KLIX NE.NAGLASI DA NEMA NIGDJE NA SVIJETU DA SE KARTA NE.MOZE UZETI NA DAN DERBIJA???????????????????????????????????
?????????????
STO KLIX NE.NAGLASI DA NEMA NIGDJE NA SVIJETU DA SE KARTA NE.MOZE UZETI NA DAN DERBIJA???????????????????????????????????
najdosadniji i najpičkastiji derbi na svijetu. 0:0 ili 1:1 uglavnom X ko kuća.
Sjebu ljude koji dolaze iz drugih gradova ovom ne prodajom karti na dan derbija.
@HordeZIa Pola vas je takvih, šta se buniš- :D. Znaš onu: Navijati za Želju je stvar filozofije dok je navijati za Sarajevo stvar geografije" i to je činjenica. Što se nas Željovaca tiče svi su dobrodošli i hvala im što svoj dinar u ovako teškom vremenu odvajaju za klub.
Šta nam ova policija uradi od derbija ... otjeraše sve normalne ljude. Nekakve ograde ispred stadiona kao da u rat idemo, tampon zone po 20 metara, ograde ispred tribina baš kao da smo u zatvoru ... samo da ne bi dupe mrdnuli. Na kraju ćemo karte kupovati u policijskoj stanici uz pokaz dokumenta nekažnjavanju, ne stariji od sedam dana. Ima li iko živ da urgira I kaže ovim maloumnicima da je ipak to samo fudbalska utakmica, gore utakmice se održavaju bez navedenih ograničenja.
Na osnovu čega? Ovo samo kod nas ima i možda na utakmicama Boke i Rivera na kojim se ne računa da je utakmica ako nije neko ubijen. Sad ti uporedi sarajevski derbi koji se u svijetu svrstava sa najmiroljubljivijim na kojem se nikad u istoriji nije desilo ništa ni približno ubistvu. PRETJERUJU sa ovim! Oni ne žele da osiguraju derbi da prođe bez incidenata već samo sebi žele olakšati posao da što manje rade. Sve je ovo nepotrebno osim možda mreža između navijača!
@MiniMinter Smirite dječije strasti, decenijama se ovaj derbi održavao sa samo policijom između navijača a i bez njih bar pola stoljeća pa se ništa desilo nije. Ti baš kao da si od juče! Evo pogledaj ovaj derbi bez tampon zona, ograda, mreža ... nijedan incident nije bio. https://www.youtube.com/watch?v=lvbh99KavIw
Znači ako nisi iz Sarajeva ne možeš kupiti niti se može ko zamoliti da kupi jer jedan navijač može kupiti maksimalno dvije karte a u nedjelju nema prodaje?
@Dopeman Zašto bi neko uopšte koga ne zanima derbi komentarisao o derbiju?? Ti svoje paša a mi ćemo svoje makar 0:0
@Dopeman Okano ne trebaš da se zanimaš stvarima koje ti nisu bitne, tebi derbi možda ne predstavlja ništa, nama predstavlja sve.