Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
11. oktobar je znači 26. septembra? ok.
Evooo ludilaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ljudi šta mislite o tome da Slovačka okrene Grke kakv bi urnebes bio u državi51" jer bi oni tamo spustili zastave na pla koplja" upstalom ko ih jebe.
odlicna utakmica da nabijemo gol razliku i da se Dzeko odvoji na listi strijelaca
Joj vi klixovci morate nešto zbrljat u teksktu da ga hebeš! Vidi bolan naslova : "Za kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, Bosna i Hercegovina – Lihtenštajn, koja će biti odigrana na stadionu "Bilino Polje“ u Zenici, 11. oktobra godine u 20 sati, počinje u četvrtak 26. septembra."
ahahahhahahahahah
"Za kvalifikacionu utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine, Bosna i Hercegovina – Lihtenštajn, koja će biti odigrana na stadionu "Bilino Polje“ u Zenici, 11. oktobra godine u 20 sati, počinje u četvrtak 26. septembra u 6 sati." xD