Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih da su dzaba. Ovo s Mešom je negledljivo
Dabogda nas 5:0 naderali... A i više.
Pametno savez odigra ovo sa stadionima,sad ce malo po Sarajevu da šišaju ovce i na foru izgradnje Grbavice opet napuniti dzepove. Ova reprezentacija ne zasluzuje nikakvu paznju, skup jarana i menadzerskih polu-igraca a glupani placaju preskupe karte da ih gledaju.
Kakav trener ,takvi i igraci. Jedini ciro je mogo nesto da uradi. Jer odmah u samom startu meter im ebe.
Sta je to Ciro mogao uraditi haaa, posvadjao se pred baraz utakmicom u Lissabonu sa Zvjezdanom jel to mislis? Hajd bgt ne pisi ebo ti Ciro glavu!
Ebo tebi ma minu sisu ppk romanijski
Grbavici fali zapadna tribina ?!
Koševo 35000 mjesta, Grbavica 11000 mjesta, daleko ćemo mi dogurati.
Ivicu Žunića u reprezentaciju...
jel' ti rod?
@fildzan_viska čovjek je igrač vrijedan reprezentacije za razliku od pojedinih... Samo jbg puno je džepova u reprezentaciji...
0:4
Hrvatska u Rossijii
Imam neki osjecaj da cemo dobiti Belgiju, al da cemo kiksati protiv Estonije zivi bili pa vidili, nebih volio al eto ludilo.
KUKSERU, koliko ce biti za Belgiju?? Posto si ti strucnjak da uplatim!! 😂😂😂
samo ne dizite euforiju dobijemo-dobijemo ( sto je moguce 1:100) , izgubimo, pokupi se i suti. ha ya