Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma i nije mi toliko žao. AC Milan je preteča današnjih PSG-a, Man.City-a, Chelsea & co. Dok je tata Silvio ubrizgavao ogromne količine novca, ACM je kupovao koga je želio. Dovodili su najbolje igrače i trenere. Tada je Serie A bila kao danas EPL, hrpa bogatih i bahatih vlasnika klubova. No, svemu dođe kraj.
@Anti-SDA Ne, navijam za Bayern. Istina je takva da bi ACM bez Silvija davno bio ono sto je danas.
Neka, svi znaju Juventus napadati zbog skandala a isto toliko je i Milan bio umjesan. Neka ih sad vrate u drugu ligu, pa da vidimo dali ce se i oni moci dici iz pepela :)
Digni se iz pepela.. Forza Milan
Bilo jednom AC Milan...
Propada i PAvlovića banka u Srpskoj ako uskoro ne uplate 12 miliona KM. Pustili PAvlovića iz Prdekane da nađe 10 miliončići , kad sad odjednom nije 10 neg fali 22 ! Al kako u svakom zlu ima i dobra, dobro je ako rokne PAvloviću uskoro skikne banka kao imnoge u Srpskoj, što Mile Dodik GLAVNI Baja neće morati vraćati kredit za onu svoju vilu na Dedtilju koju je svojim rukama napravio otkidajuć od usta svoje djece i svojom bijednom platom radi koje PLJUJE Inzka radi njegove !
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/48570/nedostaje_12_miliona_km_pavlovic_banka_ponovo_na_ivici_ambisa.html
sta bi od onakvog kluba...