Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
plus kolko nas ne razumi audio 😀
Legenda junajteda 🤣🤣
al bajo 25 miliona i dalje plata
Da hoće pasti krivična prijava za neovlašteno prisluškivanje i otkrivanje privatnog razgovora u javnost da se ovom novinarskom bezobrazluku stane u kraj
Pa gdje je audio snimak ako je procurio. Joj sto vi novinari khakite
Glup si drug eto ga gore u linku A i ako ga nadjes neces razumjeti
...ni blizu ti nisi bio Manchester Cityja care...ne bi tebe Guardiola ni djabe uzeo da mu remetis atmosferu u ekipi i petljas se u njegov posao,odlucujes hoces li izaci iz igre ili neces,nabijati slobodnjake u zivi zid pored 5 boljih izvodjaca slobodnjaka itd...nisi imao sanse...u raspalom Unitedu ces moci prosipati svoje hirove onoj Zalosnoj Sovi Solskjaeru.
Dovoljno je poslušati pressicu od Guardiole na engleskom jeziku a ne debilne prevode iste. Priznao je poraz čim se Man Utd uključio, pričao par minuta na pitanje, da ga nisu htjeli rekao bi to kratko i jasno. U ovom roku izgubio je Messija, Kane-a i Ronalda. Ko zna, možda i bolje.
@apple ...to je on rekao iz kurtoazije,pa nece za jednog od najboljih svjetskih igraca prethodnih godina reci da je panj i da mu ne treba...on je jedva docekao da se neko drugi ukljuci da odustane od njega...eto bas CIty nije imao love da parira Unitedu u dovodjenju Ronalda,a neki dan htjeli 200 miliona da iskesiraju za Kanea....Ronaldo mu ne treba ni pod razno jer samo moze naraviti sranje u ekipi koja je uhodana i uigrana.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Diže sam seb cijenu Otišo bi on i u ipswić da su ga zvali
a navijači Uniteda mislili da se vratio jer voli ManU 😂😂😂😂😂