Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi će se smijati savezu, blatiti ih, negodovati odliko, ali je ovo sigurno najbolja odluka u ovom momentu. Siguran sam da trenutno, boljeg rješenje od Prosinečkog nema. Na kraju krajeva, zaslužio je još jednu šansu, jer je pokazao moral i dostojanstvo, pa nakon serije loših rezultata stvaio svoju poziciju na raspolaganje. Makar nije kao pojedinci koje smo morali moliti da sjašu s kormila. Podrška Robi!
sve stoji sto si napisao...ali si izostavio osnovno...u savezu su lopovcine kojim treba provjeriti porijekla milionskih imovina...
@faris_tesanj Koja ba najbolja odluka. Pozvali ih Ciro Blazevic, Boban i Suker i trazili im da Prosinecki ostane.Nema ovdje selameta, dok se svi iz saveza ne istjeraju i ne dodju posteni ljudi, koji nece praviti dilove sa menadzerima, i dovoditi selektore, sa kojma ce skupa prodavati igrace.Na zalost, proci cemo kao Srbija, cak I gore, oni bar imaju realne sanse u barazu. Mi protiv Svedske ili Danske skoro nikakave.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
CIRKUS!!!
tacno si citirao zvjezdana misimovica...upravo je to objavio na svom instagram profilu...cirkus...
@Zlatan.B cirkus koji gradjani skupo plaćaju
Tko još odbija ostavku trenera :D Ima samo u Bosni.
Mandat se da na raspolaganje, a ne daje se ostavka na nacin na koji je to Prosinecki uradio tvrdeci da odluku nece mijenjati. To govori o njegovoj ozbiljnosti i pameti, na koncu. / Naravno da u ovom trenutku boljeg nema, jer ko bi nas htio?
Kad sam neki dan rekao da će nas Armenija dobit svi ste negativno lajkali,problem nije u treneru.Koliko smo samo trenera promjenili, a isti igraći već godinama igraju sa 30%snage na osnovu svojih klubova.Zato nek i ove zvijezde od igraća(koje godinama hvalimo Dzeko,Pjanić,Zukanović....) časno se oproste od državnog tima.Pa početi sa mladim kadrom kao i Italija a ne sa manakenima.
To je najbolje rjesenenje samo da igraci malo dignu glavi i pocnu igrat nogomet. Ako imamo Sanse za evropsko onda se mora to probat. Igraci moraju da to pokazu da zele. Roby je dobar posao radio dosad nego nasi igraci nisu bili spremni dobro su nam resultate isle od drugih ekipa i mora se pobjedit sve utakmice. 👍👍
Neke taktike i varke za javnost koje mi dokucit ne mozemo. Komplet situacija.
Da se sada zarati prvo bi pucao u zgradu NS BiH
Da se sada zarati prvo bi pucao u zgradu NS BiH
ko da je bitno. sanse su 0.01 %
Žuti je jedini normalan koji je prisustvovao tom sastanku.
Kakvo objasnjenje. Koga ba farbate. Pozvali ih Ciro Blazevic, Boban i Suker i trazili im da Prosinecki ostane.Nema ovdje selameta, dok se svi iz saveza ne istjeraju i ne dodju posteni ljudi, koji nece praviti dilove sa menadzerima, i dovoditi selektore, sa kojma ce skupa prodavati igrace.Na zalost, proci cemo kao Srbija, cak I gore, oni bar imaju realne sanse u barazu. Mi protiv Svedske ili Danske skoro nikakave.
Za novonastalu situaciju, Prosinečki je najmanje kriv, ako manekeni ne žele da izgaraju za dres svoje zemlje, niko ih ne može motivirati, pa ni Robi.Jedino što je trebao da se zahvali određenom broju "zvijezda", i da pozove one kojima je dres reprezentacije bitniji od kluba u kom igraju.Sami će se prepoznati.A korumpirani savez je balast kog se trebalo osloboditi odmah nakon Brazila...
pola tih manekena kod nekog drugog ne bi ni igralo..
@BordoNacija moja nana je kriva sto su mu glavni igraci civic i saric
Heroin los, nikakav.
E jbg ja vijesti danas,rudari,žuti ostaje i još komšije izgubile u košarci
Zar jos nesto ocekujete od ljudi koji su sprcali 9 miliona u zgradu umjesto u sportske terene?