Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li neko kako se zove pjesma rep, cini mi se Edo Maajka repa, nesto ide momak i cura se voljeli, ona bila Hrvatica a on Bosanac i njegov otac im nije dao vezu, pa mu se otac bombom raznio kad su izasli iz stana njih dvoje da se odsele negdje
On je mlađi.
Obloge od kurbanske krvi svježe natopljene i zamotati na period od 24 sata - GARANTUJEM potpuni oporavak. Posljednja iskustva sa Edinom Džekom pokazuju da unatoč sve agresivnijim pristupom defanzivaca protiv njega i dalje igra svaku utakmicu spreman 100%. Ako se pitate kako i zašto, odgovor je vrlo lagan - ISHRANA I OPORAVAK TIJELA NA REVOLUCIONARNI NAČIN KURBANSKIM MESOM BY KURBANITELJ! USKORO U PRODAJI KNJIGA I PRIRUČNIK SA RECEPTIMA ZA MAJKE FUDBALERA!
Kako li je tek vlasniku Nasseru Al-Khelaifi, rasturice harem od bjesa.
Slago' da odmori :P
PSG bez njih gubi sigurno..