Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsije bravo .... i krv neka potekne al'ne dajte ljiljane !
malo ih razvedrite kao Vedrana u Sirokom
ne moze covjek da se nacudi kako policija i redari nista da poduzmu u pogledu ovog "huligana" . Zamisli situaciju vice versa,da neki navijac Sarajeva na Kosevu ovo uradi,policija bi ga rastavila na proste faktore.Ustvari,nema potrebe za zamisljanjem,vec se desilo,vise puta. http://www.ibar.ba/wp-content/uploads/2013/09/sarajevo-borac-hordas-policija.gif U ovoj drzavi je sve usmjereno protiv onih koji je jedino i vole.
a policija gleda lika...namjerno zakuhava... kod nas da ovo neko uradi ubili bi ga od batina...
Jbg brate zato se ovo naziva Civilizirani svijet za razliku od kozojeba iz nekih selendri u okolici Zvornika...
Dragan Erkic, od sada poznatiji kao Šunjalica :)) Al što su ti Srbi, i od ovog bi da naprave mit , gledam naslove srbijanskih članaka ,,Srbin zvani “Pauk” sam napao 300 bosanskih navijača'', buahahahaha, kad ovako pišu o nečemu za šta postoji snimak, moš' misliti kolika im je tek bila dera na Kosovu Polju...rođeni luzeri....!!!
Grb Kotromanica, pa ova zastava je bila na Kosovo Polju u slavnoj borbi,rame uz rame sa Grbom Nemanjica, ne znam ...meni ne smeta.
Mladjo.CG nemogu da vjerujem da je vecina vas sto se tice Historije nula!Ili je kod vas Historija unazad samo do 1992!?Idiote zastava sa ljiljanima je stara preko 500 godina i to nije ratna zastava,to je zastava BOSNE ma kakva god ona bila i ko god ju branio!Nije ni Muslimanska,ni katolicka,ni pravoslavna nego Bosanska!
nadam se da ce neko od nadleznih pregledati ovaj video i suspendovat ove policajce koji dopustaju ovom cetnku da provocira i radi ovo sto radi!!
+ Spasili ste zastavu! - Niste uneredili lika!
Bez zajebancije mislim da bi manijaci devastirali ovog čobana.
Nešto ti smiješno upalo?
Kažu ne odgovaraju im ljiljani jer su bili na armiji RBiH. Meni su zato 4C i orao super, kao i ostala četnička obilježja.. Nismo MI VAS napali, nego VI NAS. Nema vama šta smetati na ljiljanima, niti oni imaju muslimansko obilježje. Dok je Bosanaca biće i ljiljana, a te svoje probleme u glavi koje imate s ljiljanima riješite s vašim psihologom. Imam 3 zastave s ljiljanima i nijednu vartu. Neće meni stranci određivati zastavu i prepravljati historiju. Znam ko sam, šta sam, odakle sam - evo vam varta nazad.
varta ti je oficijalna zastava. Stranci ti sve odredjuju, htio ti to ili ne. Ljiljani su proglasheni zastavom svih boshnjaka. I meni se lichno ljiljani vishe svidjaju, ali to je zastava koja nije oficijalna i koja vishe ne predstavlja RBIH.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007558819253
Svaka čast Horde ! Ovo je klasičan pokušaj provokacije, jer da su isti navijači uletjeli da se obračunaju meč bi bio prekinut i registrovan 3-0 što je već odavno praksa nesposobnog nfsbih-a.
volim ljiljane...bravo pitariiiiii
UBIJ UBIJ UBIJ SRBINAA SRBINAA SRBINAAAAAAA
Sramota!!!!!!
Volim Ljiljaneee Volim Ljiljaneee Volim Ljiljane Volim Ljiljane Volim Ljiljaneee !!!
naučiti će nas četnici pameti,svaka vam čast malo oči da nam otvorite
dobro je da nisu igrači sarajeva se bunili zbog ljiljana,ništa strašno
lagano im polupajte to malo stadiona sto imaju kad su seljaci :) nedajte ljiljane braco