Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mazgo ljubomorna da si ikad bio u Amsterdamu znao bi kako zovu Arenu seljoberu jedan. Uzmi svoj jadan sal od Sarajeva, cetiri stanice presjedaj pa pravac Kosevo ;))
Ajaxi Arena??????? valjda Amsterdam Arena!!!!! iz koje si ti šume došao u grad????nećeš ti dalje od Kaknja,kakva Ajaxi Arena,međede
Novinari su šljam!
Bez uvrede redakciji sitea sa kojeg je kopirana ova vijest, ali pelegrini. i mourinho ne mogu u istu recenicu :P
Na stranu sva mrznja prema Realu ali ovom covjeku treba dignuti spomenik, nevjerovatno sta je uradio sa ekipom u jednoj godini rada...nije to samo s Realom sto ce neki reci da je lahko sa takvim kadrom, isto je uradio i sa Chelseom,Portom i Interom.. Kapa dole majstore, do kraja da ostanete na vrhu! HALA MADRID (vidimo se u Ajaxi Areni)
a isto para imaju na raspolaganju, fakat sramota za pellegrinija