Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
inace navijam za barsu al brate ovo je sramota... trenersko umjece tate martina je ravno onome roberta jarnija...veze sa fudbalom nemaju... DOKLE GOD BARSA BUDE KORISTILA MASKERANA KAO STOPERA KIKSAT CE
pinto nije dorast'o ovoj ulozi,maskerano nije za stopera,sredina nema ideju a napad jalov,sve im se sastalo :),navijam i ja al realno ove sezone nemaju tu konstantnost i tesko da ce do trofeja...jbg druze :)
pa tata martino je tu samo zato sto je messi to htio, inace, lik nema trofeja u trenerskoj karijeri
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
no penalty no party
granata
pojacati odbranu sa bar jednim vrhunskim stoperom,i bice to opet ona stara barca.A i realu bi trebao bar jedan stabilan stoper.
Šutevi: Barca 29, Granada 5. Tačno, ali broje se golovi a ne šutevi i posjed lopte. Pogledaj golove: Barca 0, Granada 1. Tika-taka je glupost, da je Valerij Lobanovski živ, pojeo bi Barsu. On je trenirao Dinamo Kijev kada su ih dobili 4-0 na Camp Nou. Taktika mu je bila jednostavna: ići najkraćim putem prema golu. Zbog tog poraza je i Van Gal dobio otkaz u Barseloni. A i on je probao tika-taku, koju je "izmislio" Krojf.
pa oni se ne mogu s granadom nositi,a sve hoce neke titule...ccc
svaka utamica im posjed lopte 70 do 80 a nigdje rezultat ... ova godina za nih je finish. AT.Madrid zasluzuje bar nesto da osvoji ljudi lete na terenu :D
imao je i Bayern posjed danas. ista akademija šupljak fudbala.
R.I.P. tika-taka
Simeone, do zadnjeg kola bez kiksa i titula je tvoja! Idemo, Atletiko!
Cak i da kiksa jednu titula je akobogda njihova !
bas sam gledao na tvu, rijetko za vidit ovakvo realno sudjenje na barcinim utakmicama. messi napravio faul pa nasao prigovarat i mahat mu rukama pred nosom i odma zuti dobije pa ti se pravi lud, a pred kraj tekme je poslao i trenera i sve sa klupe u svlacionice radi trenera sto se nasao kurcit nesto, tacno mi je drago bilo takvo nesto vidit a ne kad im se sudije zavlace u guzove samo zato sto su kao neki klub
Isteko rok trajanja i vozdra, vakat nešto mjenjat
Samo ih avdija moze izvuci
opet njih šokirali!! ali ovaj put sudije, nema penala :D
sine dragi.. Real je prošao a Barcelona nije, to je ogromna razlika!! ;)
@nedime ti si izgleda pogrijesio i portal i temu... Sine hajde prosli su ti Teletabisi,, ne bubaj.
ahahahaha
Yasine Brahimiiiiiiiiiiiiii
Došao novi efendija djeci u mekteb, pa se kroz razgovor upoznaje sa njima. "Kako se ti, sine, zoveš?", upita dječaka u prvom redu. "Zovem se Fatih." "Baš lijepo ime. Ti onda sigurno znaš proučiti Fatihu!" Dječak veselo potvrdno odgovori i na efendijino zadovoljstvo prouči tu suru. "A kako se ti zoveš?", upita dalje jednu djevojčicu. "Moje je ime Kevser", odgovori djevojčica. "Kako lijepo ime, ti mora da znaš proučiti suru Kevser! (Inna eatajna)" Tako i djevojčica prouči suru prema svom imenu. Tada efendija primijeti kako se jedno dijete stalno sakriva iza stola, pa i njega upita za ime, a dječak ce: "Ja se zovem Jasin, ali me svi zovu Subhaneke."
http://www.rezultati.com/utakmica/bRtLL98a/#statistika-utakmice;0 nema smisla
Mogu se oni vazdan dodavat ali nema golova ..
Mogu se oni vazdan dodavat ali nema golova ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)