Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno ova je ekipa zasluzila da ove godine spansku ligu, a da igra finale lige prvaka...neka osvoje bar jedno od toga. Simeone king!
Igraju momci Bilo bi sjajno da osvoje primeru i ligu sampiona. da malo opuste ove velike zvijezde u prumeri.
Slazem se u potpunosti.
ja se ne slažem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravo su osvježenje, kako u Primeri tako u Ligi prvaka. Volio bih da nastave po planu do samog kraja.
Vamos Atleti ! Navijam za Atletico vec 19 godina i konacno smo na mjestu gdje pripadamo. Hvala Simeone , hvala igraci , hvala Cerezo !
Klix, zašto ne objavite bar jednu vijest o svjetskom prvenstvu u snooker-u koje počinje za tačno 2 sata? Ima raje koja prati snooker :)
Ima :))
ovo je isto kao da dva vrsna trkaca konja trce utrku ko ce pobijediti a na kraju ih pobijedi magarac pod tovarom (ovo aludiram koliko su love potrosili real i barsa u usporedbi sa atl.)
VIdi ti Atletica sto tuce! Svaka cast! Drago mi je sto nije vise Barca/Real dominacija
Da osvoji spansku ligu
Ovo samo kao dokaz koliko se KLIX interesira za sve dijelove BiH, posebice u sportu... Idemo Stolari u SEHA ligu!!!!!!!!!!!
http://sportsport.ba/rukomet/rukometasi-konjuha-protutnjali-zenicom/129327
bravo jorgandzije
Najjaci smo...