Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ricardo Quaresma - igrač za kojeg su tvrdili da je imao više talenta od Ronalda, to pokazuje da je sa nepunih 20 godina prešao u Barselonu za koju je igrao u sezoni 03/04, velika greška je bio prelazak u Inter, zaista tužno je bilo gledati igrača sa takvim talentom na klupi, poslije prelaska u Inter kao da je izgubio volju za fudbalom, nažalost! :(
nije sve u talentu. mozemo mi za ronalda pricati sta hocemo npr da je ko maneken da pazi na izgleda da je umisljen. ali kada samo vidis njegov gradju tijela shatis da on pored treninga provodi dosta vremena u teretani a i sam je rekao da dnevno napravi preko 1000 trbusnjaka. uz to je ronaldo nizi ali ima odskok skoro svoje visine tako da je on pored talenta dosta radio na sebi u usavrsavanju. recimo da pjanic poradi na fizickoj snazi bio bi jedan od top 5 igraca na svojoj poziciji.