Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Marjan kaže evo moje omiljene pjesme ; Sarajevo , Horde , Bog i čaršija !
Hajmo laganini do grupne faze, nek se ovi iskomleksirani skretnicari osipaju sto vise
LJUDI MOJI KOCE PRENOSIT ZELJU KOD KUCE. AKO BUDE TU NOC RUKOMET BHT CE GARANT TO PRENOSIT A JEBIGA NISMO SVI IZ SARAJEVA PA DA MOZEMO OTIC NA STADION.
nema u utorak rukometa
Bravo za Senada i TV FACE kako cemo placati preplatu
Hajde Lazare!
@kalafetaga Ne seri matere ti, možda ste čestitali poslije tekme al samo pogledaj malo komentare na tekstove prije tekme u Plzenu pa ćeš vidjeti ko je napačen, al' evo zbog normalnih pitara, sretno vam danas! Ne vjerujem da je kukesi nakav strašan bauk, mislim da možete proć' dalje.
@Seffer Znaš li ti razliku izmedju EL i LŠ, izmedju libertasa i viktorije plzen, ne znaš?? Ne pratiš fudbal?? Haj' razligu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretno komsijama.Nadam se da ce oba sarajevska kluba proci dalje.
Zanimljiv ce biti susret siptara i pacijenata draga dabica, dljaka u kiflja ili viršlja Ovako....
Uživaš li u porazu, iskompleksirani štrumfe?
Jok, uzivam u historijskom prvom golu ekipe sa san marina, naravno u svim evropskim takmicenjima...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
"Nek komšiji crkne krava" - Lazar Popović
saraj'vo sampinjon :D