Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srce veliko kao Grbavica... r.a. Velicino!
Đilda je bio gigant. Izazivao je poštovanje i kod nas bordo navijača. Sjećam se, u mahali, svi smo ga gledali sa divljenjem i žalili što navija za pogrešnu stranu. :-) Za njegovo vrijeme nije bilo klošara na tribinama, nije bilo debila, bili su istinski navijači. Uvijek je forsirao pravdu i poštenje i zaista, zaista bio idol dječurliji iz ulice. Veliki gubitak za grad, državu, naciju. El fatiha i vječito sjećanje na ljudsku gromadu.
Djildi je Zeljo bio sve. Bio je i uvijek bit ce simbol nase GRBAVICE Dzevad Begic Djilda legenda.
eee yebo ti djilda mamaru posred analnog
@Gazija88 Šta ti je seljačino jedna ne otesana, kad spominješ njegovo ime moraš da ustaneš. AL' dobro šta očekivati od jednog brđanskog seljaka koji je tek dobio internet.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Koja smo mi balije stoka. Vidim nešto članke pišete o Đildi, nešto fol željini navijači fol uče fatihe, polažu cvijeće i bla bla bla. A većina zna da je Đilda ostavio iza sebe 4 kćerkice u ratu da sa majkom preživljavaju, da mu čak administracija usrana ne priznaje jedno dijete koje je još u stomaku bilo kad je Đilda poginuo, da je to dijete lišeno svih prava i pomoći. I umjesto da mu oko djece pomognete što bi sigurno da je živ najviše volio, vi nešto fol obilježavate. MARŠGOVNALICEMJERNA
Jeli se ovaj spomenik nalazi na mjestu pogibije???Gdje je to tacno?
Ispred više zgrade PMF-a u Zmaja od Bosne
hvala puno
Kad stane srce moje i Bog mi sklopi oći, zakucaće bar još jednom i s neba će za te doći!
Eeee tugooo mojaa :-(
moj jarane da si bogdo razmisljao kao prosjecni kliksovac sad mi citao ove nebuloze i smijao se .... EL FATIHA
zelio bih samo da kazem ovim ko fol patriotama koji mi minuse daju (ne da me to bas interesuje) ja sam Dzevdu poznavao licno, koliko vas miseva to moze da kaze? Dzevdo je moj drug iz studentskih dana i da je bogdo ziv da se pobrine za vas djilkose.
sve u svoje vrijeme.ovi klix ratinici mozda nekad pusku ponesu i postanu heroji u svojoj mahali. on je uradio ono sta je osjecao u tom trenuku. veliko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bio je i uvijek biće simbol naše Grbavice, Dževad Begić Džilda LEGENDA..
tipicna navlakusa u kojem su naivno glavu gubile osobe bar na pocetku rata dok se narod nije ufuro
@Gasilac knjigu u šake.
@Gasilac eto, sad znaš šta je navlakuša.