Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Četničko-agresorska politika je samo usporila razvoj naše BiH, jedan od dokaza su naši LJILJANI. Sellam
To je bio samo pokusaj da se uspori, kada se pogleda sastav te prve zvanicne tekme vidi se da za BiH igraju samo Bosnjaci, 18 godina poslije za BiH igraju svi, pogotovu u mladjim selekcijama cini se da je Bosnjaka najmanje
jesu, kao sto su ljiljani na grbu svake hriscanske kraljevske porodice tako su i na grbu Tvrtka Kotromanica a posto se krunisao u mabastiru Mikeseva krunom Stefana Prvovencanog kasnije dobio u imenu Nemanjic. I vi volite tu zastavu, koji ste vi retardi hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
sad kad smo napravili jedan ogroman uspjeh za nas ne treba zaboraviti koliko nam je teško bilo sa starim savezom i koliko nam je često malo falilo, nikad ne treba zaboraviti koliko smo u nekim utakmicama bili oštećeni a pogotvo ne treba zaboraviti ono što se dogodilo na Marakani 2006, nikad halaliti !!!
HVALA IBISEVIC LEGENDOOOOOO
Treba spomenuti da je boje naše zemlje branio i rahmetli Suad Katana
Ko su igraci sa brojem 2 i 3 na slici u plavim sjajnim dresovima?
Zaista tezak i trnovit put hvala svim fudbalerima koji su prolili toliko znoja i truda da bi mi imali danas reprezentaciju koja igra u BRAZILU..hvala vam od srca vi ste bili uz Bosnu i Hercegovinu u najtezim trenucima..
jbt crno bijela slika ko da se igralo 1945 a ne 1995 :)
najezio sam se dok sam gledo slike..
hvala vam momci na teskom putu...bez vas nebi bili ovo sto smo danas..respekt
@suri Samo da odgovorim ovoj vlaskoj budali i lazovu. Tvrtko je krunisan u Milama kod Visokog a ne u nekom srpskom manastiru. To je vasa lazovska propaganda koja to tvrdi.
Zaista nam se ekipa digla iz pepela,samog dna nistavila i losih desavanja.Skoro sve utakmice od malena sam pratio a sjecam se i one sa Njemackom.Kakav osjecaj te prodje kad vidis da ti se kapiten reprezentacije pozdravlja sa najdrazim golmanom Kahnom.A sad mi je to njegov nasljednik Mani.Volim te Bosno i Hercegovino :)
ma jebo fudbal imal sta za poso?
kažu na klixu nema, moraš negdje drugo počet tražiti :D
jeste ovo stavili crnobijelu sliku da budete stariji hahahaha
Još da su za nas igrali svi fudbaleri koji su mogli da igraju, mi bi do sada imali bar jednu titulu sa nekoga prvenstva. A da bi redovno nastupali na prvenstvima i pravili vrhunske rezultate, u to nema ni malo sumnje.
Nostalgicni poceci! Samo ova prva fotka izgleda ko da su prvi tim bivse Jugoslavije, bas kao da je fotografisana 1945, odmah nakon oslobodjenja od Hitlera:)
Boze dragi kako mi preleti 18 godina pred ocima. majko mila kad vidis ove fotke skontas u kakvim mukama se stvarala ova repka. srbi i hrvati igrali za susjede, u savezu troglava azdaja i desetine kriminalaca, igraci odbijaju poziv, nemamo para ni sponzora....i nekako se izborismo :) i sad nam bas lijepo sto ih imamo: NASE MILE ZMAJEVE
Tako je brate!
Selena Gomez boli glava, ali nedaju mi komentarisat.