Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odmori se...yeben ti je posao...
Begiću, Vaha ne želi da učestvuje u mutnim poslovima zajedno s tobom i ostatko vrha Saveza.
koji je razlog?nije se spreman vratiti na Balkan?da mu pop i hodza odredjuju sastav?a mi telad jel?a Dinamo je mogao iako su ga hrvati ranili na pocetku rata u Mostaru!?moj Vaha ti si dinar efendija i ako je istina ovo za Egipat makar nas nemoj ponizavati,nisi pametniji od nas,a uostalom bice reprezentacije i bez tebe kao i dosad. nek ti je sretno,mozemo i bez tebe
...meščini da je pametniji i od tebe i od mene...nama niko ne nudi 2,2 miliona eura godišnje, zar ne? ...grozim se toga "nisi pametniji"...
...pametniji jeste...bošnjo nece nikako da proguta da je covjek prevazisao neke "patriotske" ublehe kao "mnogi od nas"...pa ga interesuje samo lova... ...evo pape na kraju krajeva...zavrsio karijeru...sta on sad ima ob bosne...samo pljuvanje...pa u redu...al nek je zaradio... tako i vaha...da dodje za djeparac raditi...a sutra cemo ga sigurno pljuvati...pa ne novac je najbitnija karika univerzuma....plati me...a onda me posle i pljuj ako hoces!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
za mene licno Vaha nije nikakav trener on je za mene ispod prosjecni trener pa po cemu je to Vaha strucnjak vodio selekkcije i klubove od koji se ja stidim reci imena a zaobilazimo strucnjaka velikog a to je Magat i odgovarao bi nam u potpunosti
Glavno pitanje je zasto je Vahid rekao ne. Ako je tacno da su htjeli da mu biraju pomocnike, onda bi malo trenera na takvo sto pristalo.
gledajuce komentare i clanke, ni ja ne bi nikad ovu gamad vodio!!!!
Hvala ti Vaha. U pravu si nismo mi dovoljno dobri za tebe. Egipat je civilizacija, uredjen sistem, bujrum ti tamo! Zelimo ti najbolji honorar ikad!
Ko god da dođe golom guzicom je sjeo na mravinjak.
Mujkic Jebeš državu u kojoj svaka pi**a materina ima pravo da pljuje po UGLEDNIM ljudima >> Koji ti je osnovni parametar za "UGLEDNI"? Ganjaš bilmeza po moru i Mostaru - jel ti to uglednik, a trebao bi da bude predsjednik FS BiH i naravno poslodavac. Ali nismo saznali informaciju o procentima!
Zbogom Bosno - odavno sam otišao. Ovo je šamar svima koji su ga neopravdano stavili na broj 1!
Upravo slusam Batka http://www.udrimuski.ba/radio-uzivo i rekao je da ima informaciju da je Vaha rekao: "Pa necete mi vi valjda birati pomocnike!"
Bez svakoga se moze, pa i bez tebe Vaha. Dovidjenja
Pa sto su uopste pregovarali
Vahide sretno i zaomije sto nisi selektor, znam trenutno nisu pogodne okolnosti...zanimljivo da se ni u jednoj kombinaciji nespominje Zeljko Buvac, dizajner uspjeha Borussie Dortmund u zadnjih par godina
Zeljko Buvac nikada nije bio prvi trener neke ekipe, samo pomocnik Jürgen Kloppa, odnosno bio je trener SC Neukirchen, kluba koji je u nekoj 15. ligi Njemacke.
Buvac je skroman i nenametljiv....u par navrata kad je Klopp bio kaznjen upravo je on vodio tim i Ligi prvaka. Njemacka sportska javnost zna da Klopp radi dosta stvari sto mu Buvac pripremi.
Poserem se na Vahu i njegove simpatizere koji su se posrali na dosadašnju igru reprezentacije i radi čega smo sada izgubljeni ko krme u Teheranu! Nikada ga ne treba više zvati... Vaha pa ti se ponašaš kao curica mala... Poserem se na sve vijesti o tom nekom Vahidu... Lik je čifut teški
mo's mislit koliko ga je elvedin smorio kad mu je najvazniji odmor!!!
Sta se furate na ovog levata nece da dodje za normalnu platu da vodi reprezentaciju svoje zemlje i svog naroda .Supacka posla .
valjda neche da dodje za njemu nenormalnu platu....
a dinamo preuzeo ugovarajuci na plazi koliko se sjecam, mamic samo sto ga nije karao u bulju