Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je pravo lice Engleske...ovo im je cisto ono lekcija da se ne zanesu poslije pobjede nad Njemackom da su neka sila...nista od njih nema..na Evropskom nece ni u polufinale...1/4 je njima plafon
ovako i nasi odigraju jedna ekstra druga kao da nije onaj tim igrao.
@Kapetan ne znam koji nasi mislis... od ove 3 ..ali kako god sve 3 upravo tako i igraju...sad dobro sad lose ,,cim dobro odigraju svi se dignu kao neka muda su...
Razočarali su me Talijani.
Sta ce te razocarati ja ne znam sta si ti ocekivao od njih? Nemaju tima uopste..kad pogledas nekada koji je bio ovo sad je smijesno..cuj neki Zaza igra napadaca...odma vidis nema tu nista...los tim imaju skroz..logicno je bilo da ce ih svabe dobiti...samo eto posto su poznati kao dobra odbrana,ovde su ga primili dobro..
Znam ja sve to, al opet Italija je Italija. Protiv Spanaca su bili dosta dobri. Nemaju vise velikih igraca kad im u klubovima sve igraju stranci. I to oni koji ne mogu u Englesku. A i nemaju im ni klubovi para ko prije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neki dan rekoh da je to sve od Engleza. :)
@useraccount Ma nebitno,nemam nista protiv njih al misljenja sam da opet nece imati veliku i znacajnu ulogu na Euru. :D Cujemo se u julu,moze? :)