Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi botova što su poranili hahahahahaha Prpa, prpa, a?
@hehinator Jedino Opcina Centar poteze ovo pitanje i bavi se njime.Drugi su izgleda digli ruke od toga davno jos.I opet sto je jedina Opcina Centar u tome i donira i ucestvuje i sreduje,vi je blatite i pljujete!Uzasno je kakav smo narod!!!
@hehinator Tek kada shvatimo da je problem koji imamo sa stadionom Kosevo nas zajednicki problem onda mozemo da barem pokusamo nesto rijesiti.Grbavicu smo opremili i svi smo donirali koliko smo mogli,zasto tu akciju ne bismo sproveli i na Kosevu
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sve pohvale za naseg najboljeg nacelnika koji se bas bori za sve projekte koji su u toku, neki su zavrseni, neki pocinju a neki u radu. Idemo dalje do medalje.
Nasa drzava i nas glavni grad samo tako zasluzuju moderni stadion, divne vijesti dolaze samo iz Centra, idemo dalje do medalje.
E ova mi se saradnja svidja kada i nogometni savez a i opcina izdvajaju sredstva, tako se to radi i realno tako treba da bude. Ne moze sve sama opcina centar, za sta sluzi savez. Svaka cast.
Modernizacija stadiona ide dobrim tempom i zaista mi je drago, nas grad to zasluzuje.
Za razliku od Grbavice za koju su navijaci izdvojili novac od stolica pa nadalje, za Kosevo se jedino borila Opcina Centar da se nesto uradi po tom pitanju
Nadam se da cemo uskoro imati priliku da prisustvujemo utakmicama na stadionu Kosevo i da se uvjerimo u modernizaciju stadiona koja se zapocela zahvaljujuci Opcini Centar
Da bi dobili stadion po uzoru na svjetske, kakav nam i dolikuje, potrebno je da se angaziraju svi po uzoru na Opcinu Centar. Ovo je bitan korak, cekamo incijative i drugih ;)
Drago mi je vidjeti da radovi na infrastrukturi napreduju,svi prizeljkujemo moderan stadion i hvala opcini koja ulaze najvise napora da gradu obezbijedi stadion koji ce ispunjavati sve potrebne uslove.
Kosevo poprima sve bolji izgled sto me jako raduje,opcina je obavila ogroman posao kako bi se uslovi na stadionu poboljsali,nadam se da ce se i ostali nivoi vlasti ukljuciti u ovaj projekat koji bi trebalo realizovati udruzenim snagama.
Uvodjenje neophodnih sadrzaja na stadion Kosevo je trajna aktivnost Opcine Centar zahvaljujuci kojoj je u velikoj mjeri i obnovljen.Svaka cast na predanom radu i kontinuiranim ulaganjima kako bi Sarajevo dobilo stadion koji zasluzuje.
Pitam se za koga će čitači karata, bilo je priče da se u Butmiru gradi stadion da igraju papučari. A repka ne igra godinama na Koševu.
Ugradnja citaca karata je jos jedan vazan korak u modernizaciji stadiona,odlicno je da se nastavlja sa unapredjenjem izgleda stadiona i postepeno otklanjaju nedostaci.
Opcina cini velike napore da obnovi stadion Kosevo i jedina je poduzela konkretne korake i do sada ulozila znacajna sredstva,iako bi ovaj projekat trebao imati podrsku sire drustvene zajednice.
Svi smo mi barem bili svjedoci kada se stadion Grbavica obnavljao i obnavlja se i danas.Pa dole dodu od obicnog gradanina i manijaka pa uloze sredstva,dode ministar,premijer,vlast.Za Stadion Kosevo kada se izdvajaju novci svi se samo odmaknu i okrenu leda ne zele niti pomisliti da pomognu i ucestvuju u modernizaciji.Daleko prije bi sve sve zavrsilo da i drugi ucestvuju da se pokrene neka kampanja da se konacno taj gigant dovede na mjesto koje mu pripada
Smatram da se stanje vezano za Stadion Kosevo u velikoj mjeri pocelo popravljati ako uporedite period u proslih 5 godina pa na ovamo.Pocelo se ulagati u Stadion,pocela je modernizacija.Naravno da sve ide sporo i malim koracima jer jedino Opcina Centar snosi troskove i ulaze,drugi nivoi vlasti su davno zakazali i digli ruke od Koseva.To je jedina istina!