Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je napisao prgavi Suarez samo da pozelim nesto : Da Bog da ti djeca tapsala laktovima ! OHRNADALA KONJINO !
kako je prejak ovaj suarez,odlican igrac,trudi se i bas se vidi da igra srcem,steta samo sto je malo prgav,al nije toliko prgav koliko bezobrazni engleski novinari pokusavaju da ga prikazu
Kako je moguc licni stav novinara u ovom slucaju i naslov "prgavi Suarez"?Ne moze se tako odnosit ni prema kome.Pa nije jarane stocna pijaca.Dajte malo objektivnosti i profesionalizma.
i kod pogotka za 2-1 je namjerno stao na zglob odbrambenom igracu, sugavac.
Pazi ovih jadnika sto navijaju za luzerpul, cuj nek je stao, i treba tako.. kakav ste vi jad i cemer.. i treba da ispadnete..
bas ga je nagazio dobro dok se lik drzi za nogu a ovaj mu "stao" na ledja,,,
kakav igrač, takav klub-shupački....odlično se uklopio...
prosto užasno, prosto užasno.. joj naučio sam i ruski, sve sam ih skont'o :D
Išo na loptu.
nek ga je nagazio, jaran legao ispred njega, mrs!
...bez prgavosti, sebicnosti i ostalih slicnih karakteristika nema ni FUDBALERA...nema nista od merhametluka i finog deckica...to mozda samo MESSi moras biti!