{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prezentovan projekat "100 firmi za bolju Slobodu"

17.4.2014. u 20:04
0
10
Prezentovan projekat "100 firmi za bolju Slobodu"
0
U prostorijama Kantonalne privredne komore TK Udruženje građana "Prijatelji FK Sloboda", u saradnji sa generalnim sponzorom tuzlanskog kluba Pivarom Tuzla i preduzećem Bony, organizovana je prezentacija projekta "100 firmi za bolju Slobodu".
Riječ je o projektu kojeg su pokrenuli iskreni simpatizeri "crveno-crnih" boja, a koji je na samom startu polučio konkretne rezultate. Na stadionu Tušanj marketinški prostor je iz dana u dan popunjeniji jednoobraznim reklmanim panoima, a iz UG "Prijatelji Slobode" najavljuju kako će se projektu uskoro priključiti i drugi relevantni privredni subjekti sa područja Tuzlanskog kantona.

Udruženje "Prijatelji Slobode" je početkom 2014. godine u saradnji sa JU "Stadion Tušanj" definisalo poslovni plan kampanje i reklamno-propagandnu ponudu, a vrlo brzo se krenulo s njegovom realizacijom.

Predstavnici udruženja su na današnjoj prezentaciji, kojoj su prisustvovali čelni ljudi Općine Tuzla, uprava Slobode, trener Miroslav Blažević, govorili o dosadašnjoj ostvarenoj saradnji sa privrednim subjektima i svakodnevnom zbližavanju uspješnih preduzeća sa crveno-crnom porodicom.

Privrednim društvima koji su postali dio kampanje "100 firmi za bolju Slobodu" uručene su zahvalnice.

Posljednja donacija u nizu koja je uplaćena na račun udruženja je ona od Rasima Dostovića, zastupnika u Skupštini TK, koji je donirao 1.000 KM, odnosno svoj mjesečni paušal iz skupštinskih klupa.

Učesnici večerašnje prezentacije podržali su nastojanja Udruženja "Prijatelji FK Sloboda" da u dogledno vrijeme renomirani klub duge i svjetle tradicije postane reprezentativni brend Tuzle i Tuzlanskog kantona, te da bude jedan od vodećih klubova u BiH

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Prognozirajte rezultat sarajevskog derbija
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: