Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ss SIEG HEIL
\"Nešto nije uredu ovdje\", izjavio je Blatter pred Evropskim parlamentom u ponedjeljak. zapanjuje me njegova mudrost.. jednostavno wow :D
Ovaj Blatter je fakat budaletina..i on gubi veze sa realnoscu..pa ljudi ulazu u fudbal..neko ima dovoljno navijaca da zaradjuje od njih, a neko bogate vlasnike..
Čudno je što nije spomenuo ruske investitore. Izgleda da njih bole arapski investitori, gdje će musliman šta posjedovati u evropi ba. Pokupovat će vam arapi sve što vrijedi, haha.