Za počiniocem se traga
0
Pretučeni Bogdan Čeko se osjeća bolje
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto sta ces...stoka razumje samo batine i silu...nemozes sa ovim fasistima drugacije..
Lupate gluposti, rat sam proveo u Sarajevu i nisam Srbin, nego Hrvat. I krao sam zajedno s vama iz srpskih stanova, jer da nisam, proglasili biste me izdajnikom! Da, i to ste naučili za 500 godina, lažno optuživati, ima bukadar primjera o tome u franjevačkim ljetopisima! Baš ste pokvaren... ne narod, jer to niste, nego smeće hrvatsko-srpsko, otpad, eto šta ste!
Bravo momci, ruke vam se pozlatile.I noge, naravno...
PETA nudi 50K zelembaća ako se otkriju počinioci ovog gnusnog čina.
Po Banaj Luci se prica da mu je to Dodik namjestio jer se kako kazu otrgnuo kontroli.
ta tvoja vjera, to ne nalaze...ne seri.... u Kur\'anu pise, da ne napadas, al da se imas pravo branit istom ili vecom mjerom od one kojom si napadnut...a to da te neko mrzi ako te nezna, i mrzi zato sto si musliman, treba samo da ga sazaljevas..e tako vjera kaze
ko ceko taj doceko
ako i uhavte koga svi po cenera i ima da ima bolje advokate nego bill gates... SAVEZ NAPOLJE
nemojte tako ljudi dajte da se organizujemo da odnesemo cojeku u bolnicu malo banana i kakve pite
dajte identifikujte i objavite nam imena tih LEGENDI DA ZNAMO KOME TREBAMO BITI ZAHVALNI!
sinko sa stokom samo treba silom, jer sta oni mogu razumjeti sem sile
@ogar EVO TI JEDAN CITAT IZ FILMA OVO MALO DUŠE....\"HAJD SAD OBRIŠI SLINE I IDI DA SE IGRAŠ\" P.S.AKO BUDEŠ I DALJE VJEROVAO LAŽIMA IZ VAŠE MITSKE PROŠLOSTI MOŽEŠ VRLO LAHKO ZAVRŠITI ODRUBLJENE GLAVE(u ovom sljedećem ratu) JER JA TEBE NE MRZIM ZATO ŠTO SI srbin NEGO ZATO ŠTO SI FAŠISTA KONTAŠ?.SA DRUGE STRANE MENI MOJA VJERA KAŽE;AKO TE NEKO NE POZNAJE I MRZI TE SAMO ZATO ŠTO SI MUSLIMAN TREBA DA MU ODRUBIŠ GLAVU.
jes da sam i sam kivan na njih ali 2-3trojica na jednog i još starijeg,to ja zovem već kukavičluk,što niste onog dinu,povaljo bi vas ko kuruze,brko,brko,brkane omiljeni krkane
On nece ni izac napolje iz bolnice opet ce ga neko razbit :)
Dajem 1 milju ko ga polomi o5 :)